Головна Новини Дозвілля відносини Чоловічі фрази, які розлютять будь-яку жінку
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловічі фрази, які розлютять будь-яку жінку

Уникай цих фраз і ваші стосунки завжди будуть міцними й теплими

25 червня 2020, 17:11 comments2025
Поділіться публікацією:

Чоловік може з легкістю розлютити жінку, навіть не підозрюючи про це. Забув похвалити її куховарство, не виніс сміття, засидівся до пізна з друзями, забув про важливу дату. Все це може викликати гнів коханої. Але такі ситуації не йдуть ні в яке порівняння з необережними фразами, про які ми тобі сьогодні і розповімо.

Чоловічі фрази, які розлютять будь-яку жінку

“Як скажеш“

Для чоловіків ця фраза звучить як “я тебе почув“. Але для жінок, все інакше. Не зловживай такими оборотами, бо обраниця тут же подумає: "Йому плювати на мою думку"

“Де мої шкарпетки“

Жінку дратує чоловіча безпорадність. Вони хочуть зустрічатися з самодостатніми самцями, а не матусиними синками. Тому перш ніж фраза “де мої шкарпетки“ або “що у нас на вечерю“ почне трясти повітря, подумай, наскільки велика ймовірність, що твоя дама розлютується.

“Подивимося / буде видно“

Жінки часто розцінюють такі фрази як твій страх сперечатися з нею. Таким чином ти ніби намагаєшся відстрочити рішення проблеми і сподіваєтеся, що воно прийде саме. Або просто не знаєш, як її вирішити. Як би там не було, не кажи прокляте “подивимося / буде видно“. Скажи щось обнадійливе. Наприклад, “дай мені час обміркувати“.

“Якщо тобі подобається...“

Це розцінюється як тобі не подобається. Не важливо, що саме: сукня, манікюр, нова зачіска. Жінка також вважає такі фрази ознакою чоловічої слабкості, безхарактернрсті, нездатність сказати “ні“.

Уникай цих фраз і тоді у тебе є шанс жити зі своєю дамою в мирі довго і щасливо. Також видання "Комменатаріі" розповість, як врятувати стосунки, які перетворилися на рутину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини