Головна Новини Дозвілля відносини Чи може народження дитини врятувати шлюб: відповідь психолога
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи може народження дитини врятувати шлюб: відповідь психолога

Народжувати дитину заради вирішення конфлікту - це погана ідея

27 жовтня 2020, 17:24
Поділіться публікацією:

Всі ми хоч раз чули фразу "Дитина врятує шлюб", але чи так це насправді? Психолог Ольга Перекопайко поділилася, чи може поява немовляти позитивно позначитись на подружньому житті, пише видання unian.

Чи може народження дитини врятувати шлюб: відповідь психолога

Чи може народження дитини врятувати шлюб. Фото: unsplash

"Зачаття дитини під час карантину — це далеко не завжди спосіб уберегти стосунки. Просто чоловік з дружиною багато часу (практично цілодобово) проводять разом. І, відповідно, збільшується кількість часу для інтимних стосунків. Та й багато пар зізнаються, що вирішити сварку, грюкнувши дверима, в карантин не виходить, тому доводиться вирішувати пристрасним сексом", — говорить експерт.

Ольга впевнена в тому, що поява дитини ніяк не допоможе вберегти шлюб, поки партнери самі не докладуть максимум зусиль для того, щоб налагодити взаємини. А завести дитя тільки заради порятунку відносин — це не дуже хороша ідея, тому як існуючий конфлікт всього лише відкладеться на невизначений час, але все одно чоловікові і дружині доведеться зайнятися його вирішенням.

"А ось те, що народження дитини здатне врятувати шлюб — це правда. Але тут важливо зауважити, що це відбувається лише тому, що у більшості людей з появою дитини змінюються пріоритети, погляди на життя, стосунки з партнером", — підсумувала фахівець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини