Головна Новини Дозвілля відносини Як зацікавити хлопця: цінні поради для дівчат
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зацікавити хлопця: цінні поради для дівчат

Дізнайтеся, як вести себе з хлопцем, щоб йому сподобається

29 травня 2020, 16:00 comments1465
Поділіться публікацією:

Якщо дівчина хоче зацікавити хлопця, вона повинна вести себе відкрито, але не занадто розкуто. Експерти дали кілька очевидних або дивних порад, як привернути увагу чоловіка, і вони стверджують, що ці поради дійсно працюють.

Як зацікавити хлопця: цінні поради для дівчат

Не намагайтеся довести, що ви краща за нього

Навіть якщо ви досягли певних висот у своїй діяльності або керуєте крутий компанією, не варто постійно говорити про це і акцентувати увагу на своїй високій зарплаті. Чоловікові навряд чи таке сподобається. До того ж, це може здатися хвастощами. Не варто показувати чоловікові, що ви краще на нього.

Зберігайте від нього деякі маленькі секрети

Деякі секрети з вашого життя повинні залишитися в секреті, наприклад, студентське життя можна пропустити. Це не дуже важлива інформація. Ви ж не хочете, щоб він зосередився на вашому минулому або плітках про вас.

Іноді ведіть себе як дитина

Не бійтеся вести себе як дитина, адже це подобається представникам чоловічої статі. Жінка з блиском в очах виглядає щасливою і веселою. Не соромтеся здатися собою і більше веселіться, це точно завоює увагу вашого хлопця.

Дівчина повинна добре пахнути

Дівчина і її речі повинні добре пахнути. До того ж, експерти відзначають, що запах грає важливу роль в інтимних відносинах між чоловіком і жінкою, тому що це має сильний вплив на психічний і фізіологічний стан людини. Так, у чоловіка запах парфумів коханої обов'язково викликає приємні спогади і позитивні емоції. Чоловік точно згадає про вас, коли випадково відчує запах парфумів, схожий на ваш.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, через які проблеми у шлюбі точно не варто розлучатися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини