Головна Новини Дозвілля відносини Як правильно вибрати квіти для своєї обраниці: кілька корисних порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Як правильно вибрати квіти для своєї обраниці: кілька корисних порад

Кілька порад, які спростять процес вибору квітів для коханої

23 липня 2020, 11:58
Поділіться публікацією:

Чоловіки дарують жінкам квіти. Декому це здається просто формальністю. Хтось отримує справжнє задоволення, тішачи свою кохану прекрасним букетом. У всіх випадках перед багатьма постає питання — а які ж квіти потрібно дарувати? Сьогодні ми спробуємо тобі відповісти на це питання, відштовхуючись від кольору жіночого волосся. Допоможе нам у цьому портал mport.

Як правильно вибрати квіти для своєї обраниці: кілька корисних порад

Блондинкам – в кольорі
Експерти майже в один голос говорять, що легше підібрати букет квітів блондинкам. Білявій красуні майже все одно, якими квітами ти збираєшся її потішити. Для неї найголовніше — це колір. Найкраще підійде що-небудь світло-жовте, біле або блідо-рожеве.
Брюнеткам – під фото
З брюнетками все трохи складніше. Вони люблять підкреслювати свою яскраву красу за допомогою  орхідей, гвоздик, гладіолусів і, звичайно ж, яскраво-червоних троянд. Якщо тобі не вдалося знайти саме ці квіти, то все одно купи що-небудь червоне. На фото брюнетка з червоними квітами виглядає набагато ефектніше.
Іншим – з зеленню
Рудоволосій левиці, швидше за все, сподобаються темні або фіолетові орхідеї, гіацинти та темні троянди. Якщо є можливість — попроси додати в букет трохи зеленого – так він стане більш універсальним і сподобається навіть найвимогливішій шатенці.

Сподіваємося, ці поради допоможуть тобі принести більше романтики у стосунки з твоєю обраницею. Також видання "Коментарі" розповість, які жахливі помилки роблять жінки у стосунках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини