Головна Новини Дозвілля відносини 5 ознак того, що партнер хоче розлучитися
commentss НОВИНИ Всі новини

5 ознак того, що партнер хоче розлучитися

Іноді любов закінчується. Щоб це зрозуміти, варто просто звернути увагу на звичайні речі

9 листопада 2020, 14:20
Поділіться публікацією:

Не всі відносини закінчуються щасливо. Іноді почуття за тієї чи іншої причині можуть зникати. Щоб передбачити та попередити розрив стосунків, видання Cosmopolitan підготувало 5 важливих ознак, на які потрібно звернути увагу, і в разі їх прояву — поговорити з другою половинкою.

5 ознак того, що партнер хоче розлучитися

Фото: Noteru

1) Людина віддаляється

Якщо ви почали проводити менше часу разом, майже не спілкуєтеся, не використовуйте мобільний телефон — варто бити тривогу. Це поганий знак, адже якщо людина любить, знайде для вас хоча б годинку. Звичайно, така поведінка може бути спричинено серйозними причинами. Якщо ж час з вами замінюється друзями, іграми або іншими розвагами — обговоріть це.

2) Зникла ніжність

Ви більше не кажіть один одному приємних слів. Обійми не так міцні й не окриляють, а поцілунки стали звичайним ритуалом, який не приносить радості.

3) З'явилася нездорова критика

Якщо раніше кожне твоє досягнення було приводом для гордості, а сьогодні він не тільки не звертає на це уваги, але і критикує — варто задуматися. Можливо, так він проявляє свій холод і готує тебе до "гіршого".

4) Байдужість

Він не зробив те, що обіцяв, і навіть не цікавиться, як ти провела день. Ви не плануєте майбутнього? Тоді, ймовірно, майбутнього і не буде. Зверніть на це увагу другої половинки, нехай розповість, в чому справа.

5) Обранець почав відверто звертати увагу на інших жінок

Звичайно, в одному невинному погляді нічого поганого немає. Але якщо подібна поведінка переростає у відвертий флірт, це означає, що він вибрав шлях, де тобі місця немає. Тобі залишилося прийняти цей вибір і зробити свій.

Якщо у вас сходяться як мінімум три пункти — не відкладайте розмову з обранцем. А сайт "Коментарі" бажає вам міцних відносин і любові в першу чергу до себе.

Читайте також дев'ять цікавих фактів про поцілунки, які вас точно здивують.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини