Головна Новини Дозвілля рецепти Три ТОП-рецепти десертів на Хеллоуїн
commentss НОВИНИ Всі новини

Три ТОП-рецепти десертів на Хеллоуїн

Ці «страшні» десерти відмінно впишуться у святковий стіл

31 жовтня 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Хеллоуїн святкується в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Атрибутами цього свята є не тільки незвичайні костюми, а й страви з яскравою презентацією. Спробуйте зробити ці три десерти — подача вразить кожного гостя. Рецепти опублікувало видання LifeStyle 24.

Три ТОП-рецепти десертів на Хеллоуїн

Фото: journal.homemania.ru

Три ТОП-рецепти десертів на Хеллоуїн - фото 2

Печиво "Джек Скелінгтон"

Інгредієнти: печиво Oreos, палички для льодяників (або бамбукові палички для шашликів), кокосове масло, білий і чорний шоколад, зубочистка і чорна стрічка для декорування.

На кожну паличку надіти печиво-сендвіч. Розтопити білий шоколад з кокосовим маслом. Кожне печиво занурити в білий шоколад, щоб він рівномірно покрив печиво. Покласти печиво в холодильник на 10-15 хвилин, щоб шоколад повністю застиг.

Розтопити чорний шоколад. Зубочистку вмочити в шоколад і намалювати на кожному печиво очі, рот і ніс, як у Джека.

Покласти печиво знову в холодильник, щоб повністю застиг шоколад. Потім взяти чорну стрічку і зав'язати бантик на кожній паличці.

Три ТОП-рецепти десертів на Хеллоуїн - фото 3

Льодяники з кров'ю вампіра

Інгредієнти (на 12 льодяників): 2 чашки цукру, 4 ст.л кукурудзяного сиропу, червоний харчовий барвник, палички для льодяників.

У каструлі перемішати цукор, кукурудзяний сироп і 1/4 склянки води і включити маленький вогонь. Почекати поки цукор повністю розчиниться, при цьому мішати сироп.

Покласти на деко папір для випічки і розкласти на ньому палички для льодяників. Масу для льодяників можна розливати в формочки або просто викладати ложкою на пергамент. У кожен льодяник додати по дві-три краплі харчового барвника, можна також намалювати візерунки зубочисткою. Коли маса почне застигати — прикріпити до низу палички.

Поставити в холодильник до повного застигання.

Три ТОП-рецепти десертів на Хеллоуїн - фото 4

Печиво "Кривава посмішка Дракули"

Інгредієнти: не дуже крихке печиво (можна приготувати самостійно або купити готове), міні-зефір, ванільне морозиво, червоний харчовий барвник, мигдальні пластівці для декорування.

Розрізати печиво наполовину. Додати до морозива червоний барвник. Намазати кожну половинку печива "кривавим морозивом".

На одну половинку печива виставити міні-зефір — зуби Дракули. Накрити іншою половинкою печива. Щоб зробити ікла — вставте між зефіром пластівці з мигдалю.

Раніше ми поділилися ідеями, як декорувати їжу на Хеллоуїн. Ефектні фото.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини