Головна Новини Дозвілля рецепти Що приготувати з кабачків: три смачних рецепти
commentss НОВИНИ Всі новини

Що приготувати з кабачків: три смачних рецепти

Кабачки – корисний овоч і популярний інгредієнт різноманітних страв

30 червня 2020, 12:00 comments1613
Поділіться публікацією:

Кабачки — дуже смачний, корисний і універсальний продукт. Страви з кабачків готуються легко і просто, а головне — вони добре насичують. Цей овоч ідеально підходить для літа, із нього виходять смачні і ситні закуски.

Що приготувати з кабачків: три смачних рецепти

Суп-пюре з кабачків та зеленню

Для приготування цього легкого вітамінного супу вам знадобляться: 2 кабачка, 1,5 л води, 1 морква, зелень, сіль і перець за смаком.

Спосіб приготування: кабачки і моркву помийте і наріжте кружечками. Покладіть їх у каструлю з киплячою водою на 15 хвилин, щоб вони стали м'якими. Після цього процідіть бульйон і дістаньте овочі. Подрібніть в блендері до однорідної консистенції. Додайте бульйон і ще раз збийте. Коли будете подавати суп на стіл, прикрасьте його зеленню.

Кабачки, запечені з сиром

Для цієї страви потрібні наступні продукти: 2 кабачка, 1 морква, помідор і цибулю, 1 зубчик часнику, 100 г сиру, а також сіль-перець за смаком.

Спосіб приготування: Помийте кабачки, розріжте їх навпіл, очистивши від серцевини. Ріпчасту цибулю, моркву, помідор і м'якоть кабачків наріжте кубиками і обсмажте на рослинному маслі, додавши подрібнений часник і спеції. Готову начинку викладіть всередину кабачка, посипте сиром і відправте запікатися в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Кабачки в сирній паніровці

Для приготування цієї смачної і хрусткою закуски вам знадобляться: 1 кабачок, 1 куряче яйце, зелень, 200 г сиру, сіль-перець.

Спосіб приготування: Очистіть кабачок від шкірки і наріжте паличками. Яйце збиваємо з сіллю і перцем. Сир натріть на дрібну тертку, додавши зелень і перемішайте. Кожну паличку умочіть в яйце, запаніруй в сирі і викладіть на деко, вистелений пекарським папером. Запікайте кабачки в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 180 градусів до золотистого кольору. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які незвичайні закуски можна приготувати для пікніка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини