Головна Новини Дозвілля рецепти Що приготувати на полуденок: рецепт ніжних сирників з шоколадом
commentss НОВИНИ Всі новини

Що приготувати на полуденок: рецепт ніжних сирників з шоколадом

Ці сирники можуть сподобатися дітям, які відмовляються від творогу

8 липня 2020, 12:00 comments1034
Поділіться публікацією:

Ніжні та легкі сирники — відмінне блюдо для полуденка. Ми вже поділилися з вами рецептом сирників від переможця "Майстер-шеф 5" Євгена Клопотенка. А сьогодні хочемо розповісти, як приготувати сирники з шоколадом усередині. Таке блюдо точно  смакуватиме усім ласунам. Рецептом ніжних сирників поділилося видання "kolobok".

Що приготувати на полуденок: рецепт ніжних сирників з шоколадом

Сирники — це чудовий спосіб нагодувати дитину, яка не любить м'який сир. Ви можете трохи схитрувати й додати в них зовсім небагато шоколаду або ягід. Для приготування страви вам знадобиться: 400 г  сиру, 1 яйце, 3 ст. л. манки, 4-5 ст. л. борошна та 1 плитка шоколаду.

Спосіб приготування: М'який сир протріть через сито, додайте яйце і перемішайте. У сирну масу додайте щіпку солі, манку, цукор і борошно, потім всі інгредієнти перемішайте. З отриманої маси скачайте кульки однакового розміру. В кожній кульці зробіть поглиблення, покладіть туди шматочок шоколаду і загорніть. Обмокніть сирні кульки в борошно, злегка притисніть і смажте на повільному вогні. Готові сирники посипте цукровою пудрою. Подавайте з медом, варенням або ягодами. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати смачне ягідне желе за 10 хвилин.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини