Головна Новини Дозвілля рецепти Що приготувати на обід: рецепт смачного салату з авокадо
commentss НОВИНИ Всі новини

Що приготувати на обід: рецепт смачного салату з авокадо

Салати з авокадо виходять не просто смачними, але і поживними

16 липня 2020, 12:00 comments1254
Поділіться публікацією:

Обід — основний прийом їжі, тому він повинен бути максимально корисним і правильно збалансованим. Для ситного обіду підійде пікантний салат з авокадо, курки і кукурудзи, рецептом якого поділилося видання "Единственная". Це блюдо наситить організм багатьма вітамінами та корисними речовинами.

Що приготувати на обід: рецепт смачного салату з авокадо

Для приготування салату вам знадобиться: 300 г курячого філе, 150 г консервованої кукурудзи, 200 г консервованої квасолі, 1 авокадо, 1 червона цибулина, пучок кінзи, 1 ст. л лимонного соку, оливкова олія, томатний соус, борошно, сіль-перець за смаком.

Спосіб приготування: для цього салату підійде будь-яка консервована квасоля в соку і будь томатний соус для подачі. Замість кінзи ви можете використовувати петрушку.

- Куряче філе наріжте шматочками і відбийте, натріть сіллю і перцем, обваляйте в борошні й обсмажте з двох сторін до впевненої рум'яної скоринки.

- Наріжте охолоджену курку квадратами, очищений авокадо наріжте шматочками, а цибулю — півкільцями. Складіть в миску і додайте кукурудзу, квасолю і листочки кінзи.

- Посоліть і поперчіть, заправте оливковою олією і лимонним соком, ретельно перемішайте всі інгредієнти. Перед подачею доповніть салат томатним соусом до смаку. Приємного апетиту!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати смачний і корисний салат з запечених овочів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини