Головна Новини Дозвілля рецепти Снідаємо правильно: чотири смачних літніх рецепти для чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Снідаємо правильно: чотири смачних літніх рецепти для чоловіків

Ці нехитрі страви забезпечать тебе енергією на весь день

19 червня 2020, 15:44 comments4311
Поділіться публікацією:

Літо — час здорових сніданків. Всі ми хочемо бути у формі для того, щоб активно відпочити, а також щоб легше пережити неймовірну спеку, яка цьогоріч  чергується з потужними зливами. Саме тому стежити за своїм ранковим раціоном влітку особливо важливо. А тим більше, чоловікам, які повинні бути завжди готовими до будь-яких викликів. У зв'язку з цим ми розповімо тобі кілька смачних рецептів справжнього чоловічого літнього сніданок.

Снідаємо правильно: чотири смачних літніх рецепти для чоловіків

Сирний сніданок

В сутності, дуже непогано на сніданок обійтися лише тарілкою сиру. Якщо для тебе це надто вже аскетично, то можеш додати до нього горіхи, ягоди, варення або мед. Також можна збити сир у блендері разом з вершками, вийде повітряний крем.

Річний омлет

Збиті яйця обіцяють значно більш ситний сніданок. Спочатку підсмаж на сковорідці тоненько нарізаний солодкий перець, а також часточки свіжих помідорів. Потім залий все це збитими яйцями, які можна змішати із шматочками сиру. Все це слід запікати на слабкому вогні протягом чотирьох-п'яти хвилин. Можна додати зелень за бажанням.

Рисова каша з фруктами

Цей корисний сніданок підійде кожному члену сім'ї. Півтори склянки рису потрібно зварити у 2,5 склянках води, змішати з 3 столовими ложками цукру і додати нарізані шматочки фруктів. Цілком підійдуть яблука, сливи, родзинки. Для додання смаку в кашу можна додати вершкового масла.

Мюслі

Глибоку тарілку слід наповнити кукурудзяними або вівсяними пластівцями, а потім залити молоком або йогуртом. Щоб було більше вітамінів, у кашу можна додати ягоди і нарізані фрукти.

Ці смачні і корисні сніданки налаштують тебе на позитивну хвилю перед початком нового дня. Також видання "Коментарі" розповість про три секрети ідеального сніданку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини