Головна Новини Дозвілля рецепти Смачно і корисно: рецепт овочевого рагу з абрикосами
commentss НОВИНИ Всі новини

Смачно і корисно: рецепт овочевого рагу з абрикосами

В рагу можна додавати не лише овочі, але й солодкі фрукти

16 червня 2020, 12:00 comments1577
Поділіться публікацією:

Рагу — одна із найпростіших, але дуже корисних страв. Для його приготування можна використовувати різні продукти, в основному овочі, які легко засвоюються і насичують організм вітамінами. Але якщо хочете якось урізноманітнити класичний рецепт, пропонуємо вам один із варіантів.

Смачно і корисно: рецепт овочевого рагу з абрикосами

Це блюдо відмінно підійде для легкого обіду або вечері, воно досить ситне, смачне і апетитне. Для приготування рагу з абрикосами вам знадобиться: 1 ріпчаста цибулина, 1 морквина, 4 картоплини, корінь селери (80-100 г), 1 болгарський перець, 1 кабачок, 2 ст. л. лимонного соку, оливкова олія, 5 консервованих абрикосів, щіпка цедри лимона, а також сіль-перець за смаком.

Спосіб приготування: Порізати середніми кубиками всі овочі (цибулю — дрібно). Підсмажте на сковорідці моркву, перець, цибулю, кабачки і селеру. Потім додайте картоплю, абрикоси, спеції, кетчуп з часником, а також лимонну цедру і сік. Тушкуйте до готовності і подавайте на стіл.

Абрикоси додадуть цій страві цікавих смакових ноток, а кетчуп з часником доповнить гаму легким відтінком гостроти та пікантності.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що загорнути в лаваш. Які начинки підійдуть для популярної закуски?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини