Головна Новини Дозвілля рецепти М'ясна спокуса: як приготувати свинячі реберця на грилі
commentss НОВИНИ Всі новини

М'ясна спокуса: як приготувати свинячі реберця на грилі

Свинячі реберця - одне з улюблених страв, приготоване на вугіллі

18 липня 2020, 12:00 comments1194
Поділіться публікацією:

Літо в самому розпалі, а разом з ним сезон вилазок на природу та кухні на відкритому вогні. Приготувати смачну і ароматну страву зовсім не складно, особливо, якщо слідувати рецепту. Видання Smak розповіло, як приготувати пікантні свинячі реберця на грилі, які не залишать нікого байдужими.

М'ясна спокуса: як приготувати свинячі реберця на грилі

povar.ru

Для приготування страви вам знадобиться: 800 г свинячих ребер, 2 лаврових листка, 4 горошини перцю, 3 бутона гвоздики, 1 склянка томатної пасти, 2 ст. л. оцту, 1 ст. л. орегано, 1 ч. л. соєвого соусу, 1 ч. л. соусу, 1 зубчик часнику, 1 маринований перець.

Спосіб приготування: Наріжте ребра порційними шматками. У велику каструлю закиньте лавровий лист, перець і гвоздику і щільно укладіть зверху свинячі реберця. Залийте водою так, щоб вона покрила м'ясо, і поставте каструлю на вогонь. Коли вода закипить, зменшіть вогонь. Якщо вам пощастило, і ви купили реберця молодої свинки, то вистачить і 45 хвилин, в іншому випадку варіть близько години. Хвилин за 10 до того, як реберця зваряться, поставте розігріватися гриль.

Помістіть всі компоненти соусу в блендер і подрібніть (маринований перчик – підступна штука, не забудьте видалити з нього насіння, а якщо ви не любите гостре, додавайте по частинах і пробуйте). Перелийте соус в невелику каструльку і трохи проваріть його на повільному вогні. Спробуйте, приправте сіллю і перцем, а якщо соус надто загустий – додайте в нього пару ложок бульйону з каструлі. Вийміть реберця з каструлі і обсушіть. Викладіть їх на гриль і готуйте хвилин по 5 з кожного боку, потім змастіть соусом і готуйте ще стільки ж.

Поглядали на те, що відбувається на вашому грилі, і при необхідності скорегуйте час, щоб нічого не згоріло. Подавайте реберця з соусом і гарніром з запечених овочів. Приємного апетиту!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як зробити медовий заправку для овочів на грилі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини