Головна Новини Дозвілля рецепти Хіт літа: рецепт низькокалорійного салату для фігури
commentss НОВИНИ Всі новини

Хіт літа: рецепт низькокалорійного салату для фігури

Літо — найкращий час для легких страв без шкоди для фігури

28 липня 2020, 12:40 comments1214
Поділіться публікацією:

На щастя, магазини і ринки влітку рясніють свіжими фруктами і овочами, з яких виходять корисні і ситні салати. Такі страви стануть справжнім хітом вашого літнього меню. Видання Food.inmyroom поділилося рецептом незвичайного, але дуже смачного салату.

Хіт літа: рецепт низькокалорійного салату для фігури

Для приготування страви вам знадобиться: свіжий шпинат (4 чашки), 2 стиглих персики, 1 авокадо (нарізаний кубиками), червону цибулю(тонко нарізану), козиний сир (½ ст), мигдаль (1/2 чашки)

Для заправки: бальзамічний оцет (3 ст. л.), оливкова олія (3 ст. л.), рубаний часник (1 зубчик), діжонська гірчиця (½ ч. л.), цукор (1 ч. л), сіль-перець за смаком.

Спосіб приготування: у невеликій мисці зробіть заправку: змішайте бальзамічний оцет, оливкову олію, рубаний часник, діжонську гірчицю, цукор, сіль і перець.

Нагрійте сковороду на середньому вогні, викладіть нарізаний мигдаль і обсмажте, помішуючи, протягом 3-5 хвилин до золотистого кольору. Викладіть в тарілку та охолодіть.

Шпинат вимийте та обсушіть, викладіть у велику миску. Збризніть заправкою і перемішайте. Зверху викладіть шматочки персика, кубики авокадо, червоної цибулі козиний сир. Посипте смаженим мигдалем і подавайте на стіл. Приємного апетиту!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати смачний літній салат з авокадо.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини