Головна Новини Дозвілля рецепти Готуємо яблучне варення: спеціальний рецепт для чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Готуємо яблучне варення: спеціальний рецепт для чоловіків

Для приготування справжнього чоловічого варення тобі знадобляться тверді і кислі яблука

4 липня 2020, 20:09 comments1412
Поділіться публікацією:

Коли ми чуємо словосполучення "варити варення", в нашій голові відразу виникає образ бабусі, яка закручує банки у дворі сільського будиночка. Тим не менш, вміння приготувати цю смакоту не чуже і чоловікам. У зв'язку з цим ми розповімо тобі сьогодні про справжній чоловічий рецепт яблучного варення. Допоможе нам у цьому портал mport.

Готуємо яблучне варення: спеціальний рецепт для чоловіків

На один кілограм яблук припадає приблизно півтора кілограма цукру. Зверни увагу, що пропорції багато в чому залежать від сорту яблук. Більше того, вдало підібраний сорт — це головна запорука успіху. Краще брати для цієї справи жорсткі, помірно кислі і ароматні плоди.

Починаємо готувати яблучне варення наступним чином. Яблука чистиш, видаляєш серцевину і акуратно нарізаєш. Все це засипаєш цукром і залишаєш на ніч.

На наступний день вариш яблука в три прийоми. Вранці доводиш до кипіння і кип'ятиш дві хвилини і залишаєш остигати. В обідній час кип'ятиш ще дві хвилини. Так само залишаєш остигати. Увечері вариш протягом десяти хвилин і розливаєш по банках. При такому способі варіння сироп поступово просочує часточки яблук. Завдяки цьому вони не розварюються. Хоча буває по різному, тут не вгадаєш.

Для смаку можеш додати в варення ваніль або корицю. Для приємного аромату зійдуть скоринки апельсину.

Ось і всі справи! Залишилося тільки розлити варення по банках. куштувати можна відразу ж. Впевнені, тобі вдасться вразити друзів і близьких. А тим, хто хоче приготувати більш чоловічу їжу, видання "Коментарі" розповість рецепт домашньої шаурми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини