Головна Новини Дозвілля рецепти Десерт за 15 хвилин: рецепт запашних млинців з ягодами
commentss НОВИНИ Всі новини

Десерт за 15 хвилин: рецепт запашних млинців з ягодами

Ніжні млинці з начинкою із свіжих ягід - чудове рішення для літнього десерту

24 червня 2020, 12:00 comments1156
Поділіться публікацією:

Літо — сезон ягід, тому не втрачайте можливість додати їх у свій раціон. Можете порадувати близьких смачними млинцями з начинкою, які чудово підійдуть, як для сніданку, так і для десерту під чаювання.

Десерт за 15 хвилин: рецепт запашних млинців з ягодами

Для приготування вам знадобляться: 0,5 л молока, 200 г пшеничного борошна, 2 курячих яйця, 2 ч. л. рослинної олії, 2 с. л. цукру. А для начинки підготуйте такі продукти: 250 г ягід, 100 г цукру, 1 г ваніліну.

Спосіб приготування: у невеликій каструлі змішайте яйця з двома столовими ложками цукру. Збийте інгредієнти за допомогою вінчика. Влийте ледь  підігріте молоко. Поступово засипайте борошно, не припиняючи помішувати. Доведіть тісто до консистенції вершків і влийте в нього рослинну олію. Ягоди для начинки вимийте і покладіть в миску, додайте цукор і ванілін — ретельно перемішайте.

На розпечену сковороду вилийте половину млинцевого тіста. Розподіліть по дну, нагинаючи рукою сковороду то в один, то в інший бік. Коли на поверхні виступлять дрібні бульбашки, переверніть млинець. У центр млинця покладіть столову ложку ягідної начинки. Загорніть краї млинчиків так, щоб вийшов трикутник. Вершину трикутника загорніть до основи. Правий і лівий краї зімкніть. Зверху полийте млинці ягідним соком, який залишився після використання начинки. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати ідеальні сирники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини