Головна Новини Дозвілля рецепти Альтернатива каві: рецепт підбадьорливого енергетичного смузі
commentss НОВИНИ Всі новини

Альтернатива каві: рецепт підбадьорливого енергетичного смузі

Цей напій з овочів і фруктів підбадьорить не гірше за каву

19 серпня 2020, 12:00 comments1184
Поділіться публікацією:

Коктейль для енергії зі шпинатом, яблуком і базиліком може стати чудовою альтернативою кави. Адже від кофеїну зараз багато хто відмовляється в ім'я ЗСЖ, а є й люди, у яких алергія на каву. Такий енергетичний напій розбавить меню і тих, хто віддає перевагу американо або капучино на рослинному молоці. При цьому, готується корисний смузі швидко і просто. Рецепт безалкогольного коктейлю Green Attitude для здоров'я та енергії від готелю Metropole Monte-Carlo опублікував журнал Elle.

Альтернатива каві: рецепт підбадьорливого енергетичного смузі

Знадобляться такі інгредієнти: десять листів шпинату, п'ять листів базиліка, половина зеленого яблука, дві скибочки свіжого імбиру і 15 мл яблучного соку. Спочатку змішайте всі складові напою в ємності, а потім збийте масу блендером.

Як повідомлялося, забезпечити заряд бадьорості та енергії на весь день здатна не тільки кава. Лікар-нутриціолог розповіла, які існують природні енергетики.

Раніше ми писали, що смузі відмінно втамовує спрагу, а приготування напою не забере багато часу. До вашої уваги три рецепти коктейлів, що освіжають.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини