Головна Новини Дозвілля психологія Швидкий тест, який допоможе визначити ваш психологічний вік
commentss НОВИНИ Всі новини

Швидкий тест, який допоможе визначити ваш психологічний вік

Визначити, хто ж живе всередині вас - старенький або дитина, - можна протягом декількох секунд

22 жовтня 2020, 10:40 comments1798
Поділіться публікацією:

Напевно, ви зустрічали літню людину, яка поводиться наче підліток. Або ж навпаки — юнака, який розмірковує так, немов прожив довге усвідомлене життя. Вся справа в психологічному віці. Найчастіше він не має нічого спільного з цифрами в паспорті. Визначити його можна за допомогою простого зорового тесту, пише Slovofraza.

Швидкий тест, який допоможе визначити ваш психологічний вік

Психологічний вік. Фото: clinicalomics.com

Отже, уважніше придивіться до цієї картинки. Те, скільки ви зможете відразу нарахувати левів, і говорить про ваш психологічний вік. Тільки не варто витрачати на розглядання занадто багато часу, інакше результати будуть неправдивими. Максимум — 10-15 секунд.

Швидкий тест, який допоможе визначити ваш психологічний вік - фото 2

Якщо вам вдалося розглянути:

Від 1 до 4 левів

У вашому серці все ще живе легкість, а самі ви досить молоді душею. Ваш психологічний вік коливається між 25 і 30 роками. До подій, які відбуваються у вашому житті ви зазвичай ставитеся з оптимізмом і вмієте знаходити ефективні рішення непростих завдань. Ви все ще повні сил і енергії, незалежно від вашого реального віку.

Від 4 до 6 левів

Ви дуже врівноважена і любляча людина, яка потребує збалансованого способу життя. Ваш психологічний вік коливається між 30 і 40 роками. Ви з трепетом ставитеся до своєї сім'ї, цінуєте роботу і друзів, перебуваєте в повній гармонії самі з собою. Цей вік прекрасний хоча б тому, що саме він змушує людей цінувати те, що вони мають, і бути щасливими.

Від 6 до 10 левів

Ваші знайомі, найімовірніше, вважають вас дуже мудрою людиною. Ваш психологічний вік — понад 40. У всьому ви цінуєте порядок і комфорт, любите все чітко планувати та дуже пунктуальні. Ви не станете витрачати час на порожні розваги. Навіть відпочивати ви любите так, щоб це було з користю.

Від 10 до 12 левів

Ваша душа юна і безтурботна. Ваш психологічний вік — нижче 25 років. Завдяки цьому, ви дуже щирі і доброзичливі. Але з іншого боку — вкрай вразливі і легко закохуєтесь. Щоправда, навіть якщо вам і роблять боляче, то відходите ви досить швидко. Усвідомлення того, що будь-яка життєва ситуація формує ваш досвід, надає вам сил рухатися далі.

Раніше "Коментарі" розповідали про найбільш неприступних жінок за знаком зодіаку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини