Головна Новини Дозвілля психологія Що про нас може розповісти наше ставлення до селфі: думка психолога
commentss НОВИНИ Всі новини

Що про нас може розповісти наше ставлення до селфі: думка психолога

"Селфі - це знімок, який повертає нас до себе"

22 вересня 2020, 21:07
Поділіться публікацією:

Соціальне опитування, яке було проведено в 2018 році Французьким інститутом громадської думки показало, що тільки 60 відсотків людей роблять селфі, 34 відсотки — не більше 1 разу на місяць, і тільки 3 відсотки французів люблять щодня себе фотографувати. Про це пише видання ukrrain.

Що про нас може розповісти наше ставлення до селфі: думка психолога

Навіщо люди постійно себе фотографують. Фото: unsplash

Професор і дослідник в області психології Ніколь Геген розповідає, люди, які не люблять селфі, не поспішають йти на соціальний контакт. А може бути і навпаки: у них настільки активне і насичене життя, що їм просто ніколи цим займатися.

А той, хто регулярно фотографує себе і посміхається сам собі — у такої людини не повинно виникнути проблем з самооцінкою, упевнений фахівець.

"Селфі — це знімок, який повертає нас до себе. Тому що ми починаємо вступати в контакт з нашою внутрішньою сутністю, яка викликає у нас позитив чи негатив", — каже Ніколь.

Також експерт додає, що якщо людині в дитинстві не вистачало любові і турботи, то в майбутньому вона може шукати її саме таким шляхом: роблячи безліч фотографій, щоб отримати визнання від інших людей. Цікаво те, що така поведінка може тривати протягом усього життя.

Якщо вірити даним Французького інституту громадської думки, то 71 відсоток всіх зроблених селфі — це спосіб увічнити щасливий момент свого життя. І лише 8 відсотків націлені на те, щоб кожен день покращувати себе і свій імідж. Те, як людина робить селфі і для чого, допоможе багато про неї зрозуміти, впевнені співробітники інституту.

Також видання "Коментарі" розповість, будь рішучий і працьовитий: як швидше підвищити свою самооцінку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини