Головна Новини Дозвілля психологія Що може сказати про чоловіка довжина його плавок
commentss НОВИНИ Всі новини

Що може сказати про чоловіка довжина його плавок

Довжина плавок може багато чого розповісти про звички чоловіка

4 липня 2020, 17:23 comments6457
Поділіться публікацією:

На переповненому людьми літньому пляжі можна зустріти безліч чоловіків. Всі вони будуть вражати різноманіттям своїх плавок. Плавки — це не тільки аксесуар для купання. Вони здатні багато розповісти про своїх власників. Сьогодні ми дізнаємося докладніше, що саме. В цьому нам допоможе портал mport.

Що може сказати про чоловіка довжина його плавок

Дуже короткі чоловічі плавки

Є лише дві причини носити дуже короткі плавки: або в тебе ідеальна фігура, або ти чхав на все і носиш, що хочеш. Повір на слово, якщо ти не присвячував свій час активним спортивним тренуванням, від таких плавок краще відмовитися.

Обтягуючі плавки-боксери

Це також варіант для чоловіків, які постійно займаються зміцненням і вдосконаленням свого тіла. Так що вибираючи їх, керуйся тими ж критеріями, що і при варіанті вище.

Шорти з довжиною до середини стегна

Такі можна зустріти тільки у закоренілих педантів, у яких взуття завжди стоїть рівно, шкарпетки акуратно зібрані в пари, а сорочки і косюмы в шафі чітко розсортовані за кольором.

Шорти до коліно в "спокійному кольорі"

Такі чоловіки люблять ходити на пляж, але не так для купання, як для того, щоб повалятися на сонечку і провести час разом з цікавою книгою або навушниками у вухах. І вони завжди готові схопитися і помчати на зустріч новим розвагам.

Плавки на гумці до середини стегна

А от власники цих плавок використовують для купання будь-яку можливість. Їх складно витягнути з води, і коли їхнім плавкам роблять комплімент, вони відмахуються: мовляв, їм вже 100 років. Як правило, так воно і є.

Тепер, перебуваючи на пляжі, ти зможеш дізнатися більше про людей навколо тебе. Хто знає, може ще доведеться перетинатися з ними при інших обставинах, і ці знання знадобляться. А тим, кого часто мучить спрага, видання "Коментарі" пропонує три рецепта прекрасного освіжаючого напою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини