Головна Новини Дозвілля психологія Психолог розвінчав популярні міфи про чоловічі зради
commentss НОВИНИ Всі новини

Психолог розвінчав популярні міфи про чоловічі зради

Цим міфам вірить більшість жінок

28 липня 2020, 01:10
Поділіться публікацією:

Багато жінок бояться зрад з боку коханого чоловіка. Але часто їх підозри і припущення грунтуються на помилкових судженнях. На своїй сторінці в Instagram сімейний психолог Андрій Ніколаєв розвінчав популярні міфи про чоловічу невірність.

Психолог розвінчав популярні міфи про чоловічі зради

Фахівець підкреслив, що страх зради займає лідируючі позиції в рейтингу страхів людей, які вступають у відносини. Жінки часто обманюються, спочатку грунтуючись на помилкових судженнях, особливо стосовно чоловічих зрад, чим часто самі руйнують довіру в парі.

Всі чоловіки зраджують

Певна частина жінок дійсно впевнена в тому, що зради неминучі. Причому велика їх частина згодна закрити очі на зраду, при виконанні двох умов – якщо відсутні почуття і стосунки на стороні або від самої жінки ретельно приховується факт зради.

Якщо буде тотальний контроль, зрад не буде

Причому, під приціл найчастіше потрапляю самі вірні і віддані чоловіки. Тільки от постійні сумніви і спроби звинуватити в зраді мають зворотний ефект, і штовхають в обійми сторонньої жінки.

Зради – це спадкове

Тільки від людини залежить, наскільки вона прийме ту чи іншу модель поведінки в сім'ї. Але нагадувати про зради у стосунках батьків чоловіка точно не варто.

Він не стане змінювати через страх помсти

Нерідко жінки займають оборонну позицію, і попереджають, що, якщо зрадять їм, то і вони зрадять. Але для чоловіка така заява дає підстави засумніватися у вірності і порядності своєї супутниці. А це точно не робить стосунки міцнішими.

Психолог розвінчав популярні міфи про чоловічі зради - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які типи жінок відлякують чоловіків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини