Головна Новини Дозвілля психологія Психолог розповіла, чому успішних жінок не кличуть заміж
commentss НОВИНИ Всі новини

Психолог розповіла, чому успішних жінок не кличуть заміж

Успішні жінки можуть несвідомо відштовхувати чоловіків

22 липня 2020, 15:30 comments1056
Поділіться публікацією:

Багато самодостатніх і реалізованих жінок скаржаться на те, що не можуть знайти собі гідного чоловіка. Здавалося б, у них все є, але на любовному фронті чомусь тихо. На своїй сторінці в Instagram сімейний психолог Світлана Стрига розповіла, чому успішним жінкам важко вийти заміж.

Психолог розповіла, чому успішних жінок не кличуть заміж

pixabay.com

Фахівець зазначила, що жінці, яка займає на роботі високий пост або побудувала кар'єру, набагато важче створити міцні і тривалі стосунки. І ось чому:

- Жінка, яка займає високу посаду і має гідний заробіток, може відлякувати чоловіків. І в першу чергу, через те, що успішна кар'єра вказує на наявність жорсткого і твердого характеру, самовпевненість, упертість і високу активность. Не всі представники сильної статі мріють бачити даму з такими якостями своєю майбутньою дружиною.

- Успішні дівчата люблять говорити про те, що вони дуже "гарячі" в ліжку. Але така смілива заява навряд чи приверне представника протилежної статі. По-перше, тому що знання про великий постільний досвід обраниці діє як холодний душ. І по-друге, є страх самому не виявитися "богом" — поруч з богинею.

- Жінка приділяє багато уваги своїй зовнішності, часто відвідує косметологів, перукарів, використовує силікон в різних частинах тіла. Для більшості чоловіків доторкнутися до такої жінці страшно! Вони підсвідомо бояться пошкодити таку штучно створену красу, вони не можуть розслабитися і почувати себе природно.

- Більшість успішних жінок дуже вимогливо ставляться до своїх партнерів. Якщо жінка вважає себе досконалістю, то й чоловік поруч має їй відповідати. Але критика завжди погано позначається на стосунках. Навіть якщо чоловік і здатний відповідати всім вимогам такої дами, сам факт їх наявності може вбити кохання.

Психолог розповіла, чому успішних жінок не кличуть заміж - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому чоловіки часто не реагують на прохання жінок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини