Головна Новини Дозвілля психологія Популярні переконання, які заважають жіночому щастю
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярні переконання, які заважають жіночому щастю

"Найголовніше - це любов до себе"

1 вересня 2020, 18:18
Поділіться публікацією:

Можна часто зустріти жінку, яка реалізувалася в професійній діяльності, але яка нещасна. Про те, що заважає жінці знайти щастя і внутрішню свободу розповідає психолог Наталія Ломоносова, передає видання segodnya.

Популярні переконання, які заважають жіночому щастю

Популярні переконання, які заважають жіночому щастю. Фото: unsplash.

По тому, яка енергія виходить від жінки, куди спрямовані її думки, можна навіть визначити її статус. Фахівець каже, що більшості жінок притаманні такі якості, як самодостатність, гідність, раціональність, рішучість, ініціативність і самовпевненість.

Ці якості хороші і повинні бути, але важливо не забувати показувати свою ніжність, турботу і любов. Вони є ключовими, запевняє експерт. Наталія назвала кілька головних установок, які не дозволяють жінці відкритися і показати свої найкращі якості.

Неправильні переконання, на які не завжди можна звернути увагу. Найпопулярніше з них "Нормальних чоловіків уже не залишилося". Але ж якщо так собі говорити, то швидше за все, так воно і буде. У таких установках часто може ховатися наше справжнє відношення до речей, розповідає Наталія.

Очікування "ідеального чоловіка"  призводить до розчарування. Але варто розуміти, що на світі просто не існує ідеальних людей. Мати недоліки, але працювати над ними — ось що можна вважати нормальним. Набагато цікавіше кожен день дізнаватися свою другу половинку, і разом вчитися чомусь новому.

Боязнь здатися слабкою позбавляє жінку можливості повністю відкритися партнерові. Вони бояться, що знаючи їх слабкості, чоловік скористається ними в корисливих цілях.

"Не потрібно породжувати страхи, а потрібно рухатися вперед, вірити в себе і головне любити себе. Найголовніше — це любов до себе", — зробила висновок психолог.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що з речей неусвідомлено робить дівчина, коли закохується.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини