Головна Новини Дозвілля психологія Перший день Молодика: якими можуть бути наслідки для людини
commentss НОВИНИ Всі новини

Перший день Молодика: якими можуть бути наслідки для людини

Перший день нового місяця за місячним календарем найкраще присвятити духовному розвитку і плануванню майбутнього

19 серпня 2020, 10:54
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 19 серпня, починається новий місячний цикл. У цей день люди можуть відчути перепади настрою і зміну самопочуття. Як правильно провести цей день, щоб негативний вплив Молодика відчувався мінімально, розповіла астролог Марина Скаді журналістам "Уніан".

Перший день Молодика: якими можуть бути наслідки для людини

Молодик. Фото: benjamin voros/unsplash

Перший день місяця за місячним календарем — це дуже сильний енергетичний період. Саме тому цей час відмінно підходить для духовного розвитку і детального планування найближчого майбутнього.

Новий місячний цикл може принести в життя людей багато приємних сюрпризів, але й проблем не уникнути. Якщо тільки не спробувати мінімізувати негативний вплив нового місяця. Перш за все, не варто братися за нові проекти. Місячна енергія ще дуже нестабільна і шанси на провал досить великі. 

"Енергетичний обмін між людиною і навколишнім середовищем зараз мінімальний. Ідеї, які народжуються в підсвідомості, поки що не мають чіткої оболонки. Тому якщо і можна починати якісь проекти, то тільки ті, які ви давно і детально спланували. Нові ідеї краще відкласти на потім. Допущені зараз помилки, буде дуже непросто виправити ", — говорить астролог. 

Скористатися новими ідеями та втілити їх в життя можна буде в період Місяця, що зростає, що почнеться через кілька днів.

"Активність людей буде збільшуватися, а середовище стане набагато податливішим для впливу. Ділова активність в ці дні — як раз те, що потрібно. Можна укладати договори та вкладати гроші в нові проекти. Найкращий час для цього з 7 по 14 місячний день", — зазначила Марина Скаді.

Раніше "Коментарі" також розповідали про те, кому зірки обіцяють доленосну зустріч в період нового місяця. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини