Головна Новини Дозвілля психологія П'ять знаків зодіаку, які здатні любити по-справжньому
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять знаків зодіаку, які здатні любити по-справжньому

Серед цих знаків зодіаку найчастіше зустрічаються ті, для кого слова про вічну любов - це не просто пусті балачки

17 серпня 2020, 03:38
Поділіться публікацією:

Справжня любов необов'язково залежить від гороскопів. Швидше навіть навпаки. Але існують знаки зодіаку, кому здатність любити по-справжньому дана від народження. Про них пише портал hochu.ua.

П'ять знаків зодіаку, які здатні любити по-справжньому

Кохання за гороскопом. Фото: menslife.com

Козеріг

Любов Козерогів кристально чиста. Для них чужі меркантильність і стосунки "за розрахунком". Вони готові віддати останнє, щоб їхня друга половинка відчувала себе комфортно. Іноді Козероги йдуть на невиправдані жертви, переступаючи через свої власні інтереси. Вони готові відмовитися від усього світу заради однієї людини. Але такими вони народилися. Закохатися з першого погляду і до останнього подиху — для представників цього знака зодіаку часте явище. Серед них зустрічається досить багато однолюбів.

Овен

Комусь Овни можуть здатися занадто легковажними і непостійними. Вони легко знаходять собі об'єкт обожнювання, а все їхнє спілкування з представниками протилежної статі грунтується на флірті. Це дійсно так. Але рівно до того моменту, поки Овнам не зустрічається на життєвому шляху "своя" людина. З цього моменту їх інтереси концентруються тільки на ній. Проблема полягає лише в тому, що знайти таку людину Овнам досить складно. Дуже часто вони кидаються в обійми сторонніх людей, в яких дуже швидко розчаровуються. Звідси і міф про легковажність представників цього знака зодіаку.

Терези

Це один з найбільш чуттєвих знаків зодіаку. У любові їм майже завжди потрібна драма. Якщо все дуже гладко, Терези втрачають інтерес до таких відносин і не приймають їх за любов. Вони впевнені — там, де немає страждань, не може бути і любові. Разом з тим вони вміють любити і піклуватися про другу половинку як ніхто інший. У них немає ніяких обмежень. Щоправда, від свого партнера Терези очікують того ж.

Рак

Раки не з тих, хто буде кидатися у вир з головою. Вони не будуть поспішати будувати серйозні стосунки. А ось завести інтрижку з почуття жалості або від нудьги завжди готові. Своє справжнє кохання Раки найчастіше зустрічають тоді, коли самі цього не очікують. І ось в цей момент вони просто втрачають голову. Тим, кому в партнери дістався представник цього знака зодіаку, крупно пощастило. Раки будуть носити своїх коханих на руках і оточувати неймовірною турботою. Вони щасливі лише тоді, коли щасливі їхні другі половинки.

Телець

Це дуже надійні і вірні люди. Варто їм закохатися, як ці якості посилюються ще в кілька разів. Для Тельців дуже важливо робити свого партнера щасливим. Подарувати подарунок або влаштувати сюрприз в звичайний будній день — для них звична справа. При цьому вони вивчать всі ваші інтереси і смаки, щоб презент точно припав до душі. Кохання з Тельцями — це суцільне задоволення. Від своїх партнерів вони вимагають взамін небагато — не бути егоїстами і відповідати взаємною турботою. З усім іншим представники цього знака зодіаку впораються самі.

Раніше "Коментарі" також розповідали про те, як зберегти любов, якщо ви зі своєю другою половинкою часто сваритеся.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини