Головна Новини Дозвілля психологія П'ять вірних ознак того, що твій колега псих
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять вірних ознак того, що твій колега псих

Цілком можливо, що у твоєму трудовому колективі є псих. Можливо це навіть ти

25 серпня 2020, 11:47 comments1137
Поділіться публікацією:

В умовах карантину багато з нас вже довгий час працює віддалено. Проте, це нікуди не гарантувало необхідності спілкування з колегами. Твої колеги — це такі ж люди, як і ти. Ти не гірший і не кращий за них. Але серед твоїх колег по роботі може зачаїтися справжній псих, і сьогодні, за допомогою порталу mport, ми підкажемо тобі, як розпізнати цю людину і вчасно вжити заходів.

П'ять вірних ознак того, що твій колега псих

Відмінний співрозмовник

Псих ніколи себе не видасть. Ця людина відмінно привертає людей. Він розповідає веселі та цікаві, але завжди переконливі історії — саме так ненормальні й  розташовують до себе.

Висока самооцінка

Вона просто не знає кордонів. Для психа немає загальних правил законів і моралі. Тільки ті, які він сам собі придумав.

Брехун / кар'єрист

Психу зовсім неважко збрехати, щоб досягти своєї мети. Інтересів інших для нього не існує. За необхідності він піде по трупах.

Маніпулятори

Психи прекрасно маніпулюють, ухиляються та обманюють. Завдяки цьому вони тримаються на плаву. У випадку невдачі всю провину звалять на інших.

Відсутність почуття провини / каяття

У лексиконі психа немає такого поняття як совість. У психів відсутні докори сумління. Вони не відчувають своєї провини навіть тоді,  якщо заподіяли біль близьким людям.

Придивися до своїх колег. Раптом вирахуєш когось із них. Не забудь прислухатися і до самого себе. Може цим психом є ти. Також видання "Коментарі" розповість, як проводять свої вихідні успішні люди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини