Головна Новини Дозвілля психологія Названо звички, які отруюють наше життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо звички, які отруюють наше життя

Від цих звичок потрібно терміново позбуватися

25 серпня 2020, 15:35
Поділіться публікацією:

Деякі звички здатні негативно впливати на здоров'я і якість життя, тому варто якомога швидше мінімізувати їх дію. На своїй сторінці в Instagram психолог Вадим Куркін розповів, які саме звички отруюють наше життя.

Названо звички, які отруюють наше життя

Звичка скаржитися

Люди, які постійно на щось скаржаться нікому не приємні. Якщо ви скаржитеся, подумайте, навіщо? Щоб вас пошкодували або, щоб привернути увагу до своєї персони? Краще спробуйте шукати навколо себе позитив і радість.

Звичка приховувати свої почуття

Якщо ви боїтеся проявляти емоції, то позбавляєте себе важливого ресурсу та інструменту спілкування. Багатьом здається ніби проявляючи емоції, вони стають занадто вразливими. Насправді навпаки: якщо ви не боїтеся емоцій, то стаєте невразливими. Посміхайтеся, плачте і зліться чесно.

Звичка терпіти

Якщо ви не говорите, що вам не подобається, якщо збираєте претензії, рано чи пізно станеться вибух. Наслідки будуть згубними: почуття провини у вас, страх і подив — в оточуючих. А проблема так і не буде вирішена. Краще завжди говорите про свої потреби.

Звичка бути ідеальним

У пошуках ідеалу люди часто або нічого не роблять, або роблять це нескінченно, намагаючись довести до 100% результату. Це — не шлях до досконалості, це шлях до неврозу. Уміння помилятися — одне з найважливіших. Краще зробити щось, чим не зробити взагалі.

Звичка шукати винних

Винних знайти нескладно. У будь-якій вашій проблемі хтось винен. Проблема тільки в тому, що поки ви шукаєте винних, у вашому житті нічого не зміниться.

Названо звички, які отруюють наше життя - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які ранкові звички пускають під укіс весь день.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини