Головна Новини Дозвілля психологія Інтернет підірвало фото надкушеного яблука
commentss НОВИНИ Всі новини

Інтернет підірвало фото надкушеного яблука

Черговим інтернет-феноменом стало фото надкушеного яблука

23 вересня 2020, 03:35
Поділіться публікацією:

Один з користувачів Інтернету під ніком KirasStar опублікував фото яблука, яке здивувало всіх. Про це повідомляє портал Reddit.

Інтернет підірвало фото надкушеного яблука

У коментарях під фото автор зазначила, що яблуко — надкушене. Однак багато хто цього не побачив, на перший погляд. Це оптичний обман, який ввів в оману багатьох. Даний пост зібрав понад 70 тисяч коментарів.

KirasStar зазначає, що отримала фото на роботі від однієї з подруг. За смаковими якостями воно ніяк не відрізняється від звичайних яблук. Однак вона сама ні разу не бачила, щоб шкірка і м'якоть була одного кольору, тим більше червоного.

Один з тих, хто прокоментував пост, був користувач під ніком Coyltonian. Він зазначив, що у нього вдома вирощували колись такі яблука. Однак він не пам'ятає ні назви сорту, ні смакових якостей. Зате він би не відмовився спробувати його ще раз на смак.

Як раніше повідомляли "Коментарі", як їсти яблука з максимальною користю.

Відомо, що в яблуках міститься багато вітаміну С, фолієвої кислоти, магній, заліза, а також клітковини, яка покращує роботу травної системи. Людям, що страждають від закрепів та інших проблем зі шлунком, рекомендується їсти яблука перед їжею, приблизно за пів години. Але не варто захоплюватися — для нормалізації травлення досить половинки середнього яблука або одного маленького.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини