Головна Новини Дозвілля психологія Хто такі пролайфери: відповідає експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто такі пролайфери: відповідає експерт

Яка різниця між пролайферами і прочойсерами?

2 вересня 2020, 18:25
Поділіться публікацією:

Журналістка і блогер Тетяна Ніконова на своїй сторінці в Instagram розповіла, кого називають пролайферами. Про це пише видання lemonade.

Хто такі пролайфери: відповідає експерт

Хто такі пролайфери: відповідає експерт. Фото: unsplash.

За її словами, пролайферами можна назвати людей, які категорично проти абортів. Якщо спробувати розшифрувати назву "пролайфери", то вийде "про лайф" — про життя. А людей, які, навпаки, відстоюють свободу вибору, і питання аборту в тому числі, називають прочойсерами.

Експерт також висловила думку про те, що категорія цих людей не заслуговує такої красивої назви. Обґрунтувавши це тим, що виступаючи проти абортів, пролайферів зовсім не хвилює подальша доля дитини і матері. Тому Тетяна зазначила, що найправильніше називати таких людей античойсерами.

Дівчина каже, що пролайферів мало цікавить особиста свобода і можливість вирішувати виникаючі питання. Вони пропагують життя, в якій власне тіло жінці не належить, а небажані діти і страждаючі матері повинні вважатися щасливими.

Журналістка додала, що справжня любов до життя у всіх її проявах — це прочойс. Тому що немає нічого ціннішого, ніж можливість робити самостійний вибір, не боячись думки навколишнього світу.

Хто такі пролайфери: відповідає експерт - фото 2

"За життя з бажаними дітьми, за життя з охороною тілесної недоторканності, за життя вже існуючої людини, яка цінується вже точно не нижче факту існування ембріона. Посуньтесь, античойс, ми вас перейменували ", — резюмувала Тетяна.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло про популярних переконаннях, які заважають жіночому щастю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини