Головна Новини Дозвілля психологія Хронічні холостяки: астрологи назвали знаки зодіаку, яким не щастить у коханні
commentss НОВИНИ Всі новини

Хронічні холостяки: астрологи назвали знаки зодіаку, яким не щастить у коханні

Любовні невдачі можуть переслідувати людину просто тому, що так розпорядилися зірки

24 серпня 2020, 03:36 comments1124
Поділіться публікацією:

Любов — це чудове почуття. Однак пізнати його судилося далеко не всім. Іноді в цьому винна не стільки сама людина, скільки зірки, під якими вона народилася. Як знак зодіаку впливає на стосунки з протилежною статтю, пише Slovofraza.

Хронічні холостяки: астрологи назвали знаки зодіаку, яким не щастить у коханні

Любовний гороскоп. Фото: zavodila.com

Овен

Овен — це один з найбільш упертих знаків зодіаку. Саме тому побудувати гармонійні відносини їм дуже непросто. Для цього, наприклад, потрібно навчитися йти на компроміс, чого Овни робити не хочуть. У будь-яких стосунках вони чітко встановлюють свої кордони і стежать за тим, щоб їх ніхто не порушував, як і їхній особистий простір. Це, звичайно ж, влаштовує далеко не всіх, тому Овни і залишаються з часом одні зі своїми кордонами.

Телець

Тельцям побудувати міцні відносини часто заважає їхня самозакоханість. Їм складно уявити ситуацію, коли особистий простір доведеться ділити з кимось ще. Стосунки — для них скоріше вимушений захід. Набагато більше їм до душі залишатися холостяками. До слова, Тельці не страждають від нестачі уваги з боку протилежної статі, але побудувати серйозні тривалі стосунки їм вдається досить рідко.

Рак

Раки — це дуже чуйні і ніжні створіння. Вони мріють про міцне кохання — одне на все життя. Ось тільки знайти таке їм вдається досить рідко. А все тому, що Раки вічно незадоволені чимось у своєму партнері. Вони кидаються від однієї людини до іншої, намагаючись відшукати примарний ідеал. До всього цього Раки ще й страшні ревнивці, які своїми докорами легко можуть вбити навіть найміцніші стосунки.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, які знаки зодіаку найбільш питущі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини