Головна Новини Дозвілля психологія Фатальні жінки: астрологи назвали знаки зодіаку, які здатні підкорити будь-якого чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Фатальні жінки: астрологи назвали знаки зодіаку, які здатні підкорити будь-якого чоловіка

Представниці цих знаків зодіаку готові підкорювати чоловіків своїм інтелектом і цілеспрямованістю

3 вересня 2020, 11:11 comments1070
Поділіться публікацією:

Деякі жінки осягають мистецтво флірту методом проб і помилок, а хтось талант підкорювати чоловіків отримав від народження. Серед таких виявилися представниці знаків зодіаку Телець, Близнюки і Скорпіон, пише Freedfeel.

Фатальні жінки: астрологи назвали знаки зодіаку, які здатні підкорити будь-якого чоловіка

Фатальна жінка. Фото: i0.wp.com

Телець

Головна зброя жінок-Тельців — цілеспрямованість і впертість. Якщо вони поставили перед собою якесь завдання, зупинити їх буде практично неможливо. Вони не заспокояться, поки не зможуть підкорити серце обранця. Разом з тим, вони хочуть бути максимально незалежними і відчувати свободу у всьому. Тому домігшись бажаного результату, жінки-Тельці дуже часто не знають, що з цим робити.

Близнюки

Близнюки чудово знають, чим можуть підкорити чоловіків. Це дуже розумні жінки, які здатні за допомогою розуму паморочити голови протилежної статі. Але, щоправда, тільки якщо самі цього захочуть. Нерідко вони домагаються чоловіка, але вже на півдорозі кидають все просто тому, що передумали. Щасливчикам, на яких поклала око жінка-Близнюк, краще самим проявити ініціативу, поки не згасло бажання їхньої партнерки.

Скорпіон

Ось кому по праву можна вручити титул фатальної жінки. Скорпіони сексуальні і при цьому дуже розумні. Вони вміють прекрасно користуватися цими двома якостями та акцентувати увагу на тому з них, яке найбільше потрібно в цей момент. Чоловіки моментально стають жертвами цих красунь. Боротися з ними — марна справа. Жінки-Скорпіони — природжені маніпулятори. Вони швидко знайдуть слабке місце чоловіка і будуть користуватися здобутими знаннями, як забажають.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, які жінки зодіаку найкрасивіші.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини