Головна Новини Дозвілля психологія Домінанти або тирани: які знаки зодіаку завжди будуть лідерами в стосунках
commentss НОВИНИ Всі новини

Домінанти або тирани: які знаки зодіаку завжди будуть лідерами в стосунках

Представники цих знаків зодіаку готові навіть розірвати стосунки, аби не поступатися своїми лідерськими позиціями

4 серпня 2020, 14:37 comments1103
Поділіться публікацією:

У стосунках майже завжди хтось буде ведучим, а кому-то дістанеться роль того, кого ведуть. Іноді ці ролі розподілені наперед. Існує чотири знака зодіаку, які завжди прагнуть бути лідерами і хочуть, щоб світ обертався виключно навколо них. Про це пише портал uznayvse.ru.

Домінанти або тирани: які знаки зодіаку завжди будуть лідерами в стосунках

Лідери у стосунках. Фото: belnovosti.by

Овен

Овнів просто неможливо не любити. Вони це теж знають і відчувають та з великим задоволенням цим користуються. Вони впевнені, що знаходяться в центрі Всесвіту. І всі, хто поруч з ними, теж повинні так думати. Інакше бурі не уникнути. Особливо несолодко доводиться поруч з Овнами тим, хто народився під знаком Рак або Козеріг.

Лев

Леви повинні бути першими скрізь і в усьому. Це стосується і дружби, і любові. Тим, хто вступив з Левом в любовний союз, не позаздриш. По-перше, їм доведеться змиритися з роллю другого плану. По-друге, егоїстичний Лев може дуже сильно образити і навіть не помітити цього. Адже він цар. Якщо ви народжені під знаком Телець або Риби і перебуваєте у відносинах з Левом, вам можна тільки поспівчувати.

Скорпіон

Справжні шанувальники можуть скільки завгодно ходити хвостиком за Скорпіоном, але поки він не потребує ваших послуг, навіть не сподівайтеся на його увагу. Якщо ж раптом ви виявитеся йому потрібні, будьте готові міняти всі свої плани. Вся увага має бути присвячена тільки йому. Скорпіони не готові поступатися навіть в дрібницях. Вони будуть намагатися вас зламати. Або ж знайдуть собі поступливішу жертву. Таку як Риби або Діва.

Водолій

Водолії по життю одинаки. Їм, в принципі, ніхто не потрібен. Але якщо вони підпустили когось до себе, то ця людина повинна бути готова постійно йти на компроміс. В односторонньому порядку звичайно ж. До того ж партнер повинен постійно розважати Водоліїв, щоб в якийсь момент їм не захотілося знайти іншу іграшку. Найбільше через характер Водоліїв страждають Терези і Козероги.


Також раніше "Коментарі" розповідали, кому з знаків зодіаку дуже сильно пощастить в серпні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини