Головна Новини Дозвілля психологія Дні для релаксу і любові до себе: місячний прогноз на 12-13 листопада
commentss НОВИНИ Всі новини

Дні для релаксу і любові до себе: місячний прогноз на 12-13 листопада

Четвер і п'ятниця цього тижня - 27-28 місячні дні, Місяць спадає у знаку Терезів

12 листопада 2020, 07:00
Поділіться публікацією:

Косметологія

Дні для релаксу і любові до себе: місячний прогноз на 12-13 листопада

У ці дні побалуйте свій організм детокс-меню і фіточаями. Також позбавить від токсинів, а разом з цим і від зайвих кілограмів сауна і масаж. У лінійці догляду за обличчям використовуйте живильну косметику і результат не змусить себе довго чекати. А ось волосся на  місяць, що спадає, краще не стригти. Але можна виконувати інші доглядають процедури — оздоровити волосся, зробити укладку, пофарбувати брови та вії.

Здоров'я і харчування

Завтра краще уникати "міцних" напоїв. А в п'ятницю влаштуйте розвантажувальний день, скасувавши м'ясо і вуглеводи у вигляді мучного і каш. Нехай раціон буде сповнений овочами, фруктами, зеленню та корінням.

Спорт і фітнес

У залі займіться йогою — ці дні сприятливі для оздоровлення хребта, особливо — шийного відділу. А медитація допоможе вам максимально розслабитися і відновити сили.

Будинок, сад і город

Всі роботи по звільненню ділянки від рослин, спилювання гілок — під серйозною забороною. А ось землю удобрювати можна і потрібно. Тому, замість того, щоб винести на смітник листя і бадилля, залиште це для перегною в землі. День також ідеально підходить для будь-яких домашніх справ.

Раніше "Коментарі" писали про те, що гарячий компот із сухофруктів, цитрусів і спецій — відмінний варіант напою в сезон застуд. Крім того, цей антивірусний мікс ще й смачний. На приготування двох літрів компоту потрібно буде виділити близько 1,5 години.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини