Головна Новини Дозвілля психологія Будь рішучим і працьовитим: як швидше підвищити свою самооцінку
commentss НОВИНИ Всі новини

Будь рішучим і працьовитим: як швидше підвищити свою самооцінку

Впоратися з низькою самооцінкою потрібно якомога швидше, інакше потім буде пізно

22 вересня 2020, 13:42
Поділіться публікацією:

Багато чоловіків страждають через низьку самооцінку. Але не варто впадати у відчай, адже це та проблема, яку цілком можна подолати. Для цього необхідно лише налаштуватися на правильні думки та вжити ряд необхідних дій. Сьогодні за допомогою порталу mport ми розповімо тобі, що потрібно робити в першу чергу.

Будь рішучим і працьовитим: як швидше підвищити свою самооцінку

Слухай конструктивну критику

Умій сприймати критику. Вона допоможе тобі розібратися у твоїх недоліках. Але для початку переконайся в тому, що критика конструктивна. Твоя самооцінка дуже швидко впаде нижче плінтуса, якщо ти будеш слухати будь-яку думка інших людей.

Залиш за собою право на помилку

Ти проста людина і цілком можеш помилятися. Не впадай в депресію від того, що не все вийшло, як ти хотів. Налаштуйся на те, щоб все виправити і досягти своєї мети. Це допоможе підняти самооцінку.

Не давай себе принижувати

Вчися протистояти тим, хто бажає  тебе принизити. Але досягти успіху на цій ниві можна тільки якщо ти впевнений у собі. Поводься стримано і гідно і тоді у недругів не буде іншого вибору, окрім як відступити.

Пам'ятай про головне

Твої друзі й близькі люблять тебе і ймовірно мають на це причини. Наприклад, твої досягнення і позитивні якості. Ніколи не забувай про це.

Не здавайся

Ледачій і неохайній людині дуже складно почувати себе впевнено. Навіть якщо ти опустився зовсім небагато і лише зовсім трохи маєш неохайний вигляд, це вже стане приводом хандрити. Тому завжди будь в тонусі й не втрачай контроль над своїм життям.

Зроби над собою зусилля і низька самооцінка зникне. Також видання "Коментарі" розповість про головні ознаки раціонального мислення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини