Головна Новини Дозвілля психологія Блакитний Місяць: у кого з'явиться шанс раптово розбагатіти
commentss НОВИНИ Всі новини

Блакитний Місяць: у кого з'явиться шанс раптово розбагатіти

Значно поповнити свій бюджет зможуть представники відразу 5 знаків зодіаку

30 жовтня 2020, 13:22
Поділіться публікацією:

Досить незвичайне явище чекає на жителів планети вже цієї суботи, 31 жовтня. Над нами зійде Блакитний Місяць. Деяких знаків зодіаку він не залишить без уваги і подарує унікальну можливість дуже швидко розбагатіти. Хороші фінансові новини астрологи прогнозують Тельцям, Ракам, Овнам, Левам і Скорпіонам, пише "Московський комсомолець".

Блакитний Місяць: у кого з'явиться шанс раптово розбагатіти

Фінансовий гороскоп. Фото: uspehbogatstvo.ru

Овен

У вашому житті абсолютно несподівано станеться подія, пов'язана з грошима. Ви отримаєте гарний прибуток, або ж зможете укласти вигідну угоду. Також цей день сприятливий для будь-яких покупок.

Телець

Блакитний Місяць допоможе Тельцям реалізувати ту ідею, про яку вони навіть мріяти перестали. Все це станеться за досить дивних обставин. Але в результаті благотворно позначиться на вашому душевному та фізичному стані.

Рак

31 жовтня Всесвіт допоможе Ракам здійснити давнє бажання. І фінанси в цьому зіграють не останню роль. До того ж ви отримаєте море підтримки від близьких людей.

Лев

Блакитний Місяць допоможе Левам отримати підвищення або ж знайти бажану роботу. У будь-якому випадку на вас чекає успіх на професійній ниві.

Скорпіон

Удачу в кар'єрі та різних справах цей день обіцяє і Скорпіонам. Партнери вас приємно здивують і допоможуть реалізувати всі завдання і цілі, які ви поставили перед собою.

Раніше "Коментарі" розповідали, які знаки зодіаку можуть розбагатіти вже в листопаді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини