Головна Новини Дозвілля психологія «Безцінні» поради подруг, які зіпсують ваші стосунки
commentss НОВИНИ Всі новини

«Безцінні» поради подруг, які зіпсують ваші стосунки

Не завжди потрібно слухати своїх подруг або родичів

31 жовтня 2020, 05:30
Поділіться публікацією:

Дуже часто ми звертаємося до подруг, щоб обговорити проблеми на особистому фронті, шукаємо розради, допомоги та порад. Але не завжди потрібно відкривати душу іншим людям, коли справа стосується особистого життя. Часом, бувають поради від подруг, які можуть лише нашкодити. Про них розповіла психолог Кравченко Світлана виданню Wday

«Безцінні» поради подруг, які зіпсують ваші стосунки

wundervisuals | Getty Images

Він тобі не пара

Не варто слухати подруг, який твердять, що чоловік, до якого ви відчуваєте симпатію, вам не підходить. Вони кажуть так, тому що він не відповідає їхнім критеріям ідеалу. Але цінності та погляди на чоловіків у всіх різні.

Тобі потрібно схуднути, стати жіночні і т. д.

Прикро чути таке від подруги, чи не так? Ваше тіло — виключно ваша справа, і жодних порад тут просто не може бути. Плюс до всього, якщо вашого партнера все влаштовує, то міняти вже точно нічого не варто.

Нехай приревнує

Це одна з найпоширеніших порад, та не тільки не слухайте її. Невинний флірт з іншим чоловіком може обернутися розривом стосунків або шлюбу. Ніколи не грайте з почуттями коханого, думаючи, що він "розслабився". Ревнощі — це не про любов, а про втрату довіри.

Чоловік повинен дарувати подарунки

Вчіться просити те, що вам потрібно. Уміння приймати подарунки та вимога подарунків — абсолютно різні речі. І нехай навіть подарунок буде скромним, ніколи не знецінюйте його перед чоловіком, інакше можна і зовсім залишитися без них.

Тобі пора народжувати

"Народжуй дитину, а то він піде", "Якщо ти не народиш йому дитину — народить інша". Якими тільки не бувають поради подруг. Але! Важливо пам'ятати, що дитина — не іграшка, а велика відповідальність, до якої повинні бути готові обидва партнери. Малюк повинен бути бажаним. І якщо в сім'ї є проблеми, то навряд чи дитина зможе їх вирішити.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як пробачити зраду і зберегти стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини