Головна Новини Дозвілля психологія Астрологи склали рейтинг дружин по знаку зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Астрологи склали рейтинг дружин по знаку зодіаку

Дружина-Діва може стати кращою подругою, а жінка-Телець надихне на кар'єрні подвиги

9 липня 2020, 14:14 comments1330
Поділіться публікацією:

Перед тим, як пов'язати своє життя з тією чи іншою людиною, важливо дізнатися про її базові риси характеру. Адже вони, в тому числі, безпосередньо вплинуть на якість сімейного життя. Астрологи склали рейтинг дружин за знаками зодіаку, - пише Slovofraza. Дізнайтеся, з ким життя може стати схожим на казку, а у якому випадку доведеться попрацювати над створенням затишного сімейного гніздечка разом.

Астрологи склали рейтинг дружин по знаку зодіаку

Фото: unsplash.com

Скорпіон — 12 місце

Дуже красива, розумна і при цьому норовлива жінка. Таку доведеться приборкувати кожен день. А якщо в якийсь момент чоловік вирішить припинити боротьбу, вона просто замінить його на іншого.

Риби — 11 місце

Життя з жінкою-Рибою може бути цілком комфортним. Але утримувати таку дружину дуже дорого. Як тільки у чоловіка закінчаться гроші, закінчиться і її мила поведінка та гарний настрій.

Лев — 10 місце

Така жінка любить багатство та увагу. Якщо вона не отримує хоча б чогось із цього, то, цілком, може перетворити життя свого чоловіка на пекло.

Стрілець — 9 місце

У шлюбі з такою жінкою доведеться звикнути до того, що у всьому і скрізь вона буде вимагати покори та послуху. Як вона сказала, так тому і бути.

Близнюки — 8 місце

Ці жінки можуть бути небезпечними через свою проникливість. Вони одразу бачать чоловіка наскрізь і можуть скористатися його слабкостями, якщо їм це знадобиться.

Овен — 7 місце

Жити з жінкою-Овном — це як жити на вулкані. Вони непередбачувані та пихаті. Однак, разом з тим, дуже віддані й вміють любити по-справжньому.

Терези — 6 місце

В цьому випадку доведеться зіграти в лотерею. Вашою дружиною може стати як жінка-мрія — ніжна і працьовита, так і справжня нервова істеричка.

Діва — 5 місце

Вибравши Діву в дружини, чоловік отримає ще і кращого друга. З такою можна дивитися в одну сторону. Щоправда, в яку саме, дружина обере, швидше за все, сама.

Телець — 4 місце

На таких жінках варто одружуватися, не замислюючись. Вони вміють надихати чоловіка на подвиги та перетворювати лінтюхів на дуже успішних чоловіків. З дружинами-Тільцями весело, але деколи дуже екстремально.

Козеріг — 3 місце

Такі жінки знають секрет сімейного щастя. Вони впевнені, що знайдуть ідеального чоловіка лише у випадку, якщо самі стануть ідеальними дружинами.

Водолій — 2 місце

Дружини-Водолії у всьому прагнуть до гармонії. І сімейне життя — не виняток. Головне — дати їм трохи свободи.

Рак — 1 місце

Здобути таку дружину не так то й просто. Але якщо вийде, то чоловік опиниться у справжній казці. Дружина — розумниця, красуня та ще й прекрасна господиня. Для неї сім'я — головне багатство. Тому вона зробить все, щоб це багатство зберегти та примножити.

Ну як, погоджуєтесь із такими характеристиками?

Раніше "Коментарі" також писали про те, у представників яких знаків зодіаку в липні почнеться біла смуга.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини