Головна Новини Дозвілля психологія Астрологи розповіли, чиє життя круто змінить осіннє рівнодення
commentss НОВИНИ Всі новини

Астрологи розповіли, чиє життя круто змінить осіннє рівнодення

22 вересня на кардинальні зміни в житті варто чекати представникам чотирьох знаків зодіаку

22 вересня 2020, 06:15
Поділіться публікацією:

Уже сьогодні, 22 вересня, жителі планети переживуть осіннє рівнодення. День і ніч за тривалістю будуть дорівнювати одне одному. До всього, це дуже потужний енергетичний період. І вже сьогодні бажання можуть здійснитися миттєво. Щоправда, пощастить так тільки чотирьом знакам зодіаку. Під час осіннього рівнодення може круто змінитися життя Скорпіонів, Овнів, Риб і Близнюків, пише "МК". 

Астрологи розповіли, чиє життя круто змінить осіннє рівнодення

Осіннє рівнодення. Фото: Pixabay

Скорпіон

Уже сьогодні у Скорпіонів почнеться період відновлення. Усе заплановане вони, нарешті, зможуть втілити в життя. Кар'єрний злет чекає на тих представників знаку зодіаку, які будуть розраховувати не лише на власні сили, але й зможуть прислухатися до своїх однодумців. 

Овен

Відсьогодні в Овнів має розпочатися біла смуга. Фортуна буде супроводжувати їх як у кар'єрі, так і в усьому, що стосується особистого життя. Щоб закріпити цей успіх, Овнам варто позбутися усіх заздрісників, котрі непогано влаштувалися серед вашого оточення. Також не варто довіряти людям, яких ви погано знаєте.

Риби

Сьогодні на Риб чекає яскравий і щасливий день. Якщо будуть уважними, вони зможуть розгледіти шлях до успіху. Ризику боятися не варто. Це дозволить значно просунутися по кар'єрних сходах. А от в особистому житті у Риб настає період повної гармонії. 

Близнюки

У Близнюків у житті починається справжня романтична пригода. На них чекають нові знайомства і приємні сюрпризи. Самотні представники знаку зодіаку нарешті закохаються. Однак, занурившись у таку атмосферу, Близнюкам варто краще дбати про свої фінанси. Інакше ризикують розтринькати все до копійки. 

Раніше "Коментарі" також розповідали про те, які знаки зодіаку зможуть позбутися проблем до кінця вересня. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини