Головна Новини Дозвілля психологія Астрологи назвали найкрасивіших жінок за гороскопом
commentss НОВИНИ Всі новини

Астрологи назвали найкрасивіших жінок за гороскопом

Щоб визначити найкрасивіші знаки зодіаку серед жінок, астрологи брали до уваги не тільки зовнішність, а й харизму і риси характеру

21 серпня 2020, 14:31 comments1493
Поділіться публікацією:

Астрологи назвали найкрасивіших жінок за гороскопом

Гороскоп краси. Фото: mirkrasoty.life

Краса жінки полягає не тільки в ідеальній зовнішності, але і в її характері, поведінці, харизмі та внутрішній енергії. В цьому випадку зробити свій внесок у привабливість представниць прекрасної половини людства можуть зірки, під якими вона народжена. Астрологи назвали 3 знаки зодіаку, серед яких справжні красуні зустрічаються найчастіше, пише slovofraza.
Найбільше із зовнішністю пощастило представницям знаків зодіаку Водолій, Терези та Діва.
Водолій
Жінки-Водолії сміливо можуть очолити рейтинг найпривабливіших. Вони відрізняються не тільки хорошими фізичними даними, а ще й духовними. Ці жінки буквально випромінюють внутрішнє світло і притягують до себе немов магніт. Чоловіки найбільше цінують в них чуттєвість, жіночність і певну таємничість.
Терези
Терези — досить суперечливий знак зодіаку. З одного боку характер у цих жінок досить непростий. З іншого — вони неймовірно привабливі зовні. Ця вибухова суміш дозволила жінкам-Терезам виявитися на другому місці рейтингу. До речі, заради підтримки своєї привабливості представниці цього знака зодіаку готові піти  багато на що. Так що краще бути готовими до різних маніпуляцій з їхнього боку.
Діва
Трійку найкрасивіших знаків зодіаку замикають Діви. Їхня головна зброя - внутрішня краса.  Вони знають, як себе краще показати, щоб їх половинки були впевнені — їм дістався справжній скарб. З саморекламою у Дів ніколи не буде проблем. Але ж і рекламувати дійсно є що.
Раніше "Коментарі" розповідали, у кого зі знаків зодіаку почнеться біла смуга в вересні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини