Головна Новини Дозвілля психологія Астролог назвав знаки зодіаку, на яких в серпні чекають небезпечні випробування
commentss НОВИНИ Всі новини

Астролог назвав знаки зодіаку, на яких в серпні чекають небезпечні випробування

Якщо не хочете оступитися і опинитися у вирі проблем, в серпні краще бути максимально обережними і не робити зайвих кроків.

10 серпня 2020, 03:38
Поділіться публікацією:

Серпень може випробувати представників деяких знаків зодіаку на міцність. Кому належить зіткнутися з низкою перешкод розповіла астролог Василіса Володіна, пише slovofraza.

Астролог назвав знаки зодіаку, на яких в серпні чекають небезпечні випробування

Гороскоп на серпень. Ілюстрація: inforoom.com.ua

Лев

Зараз ви дійсно балансуєте на лезі ножа. Якщо нічого не змінювати, то незабаром ви можете серйозно постраждати. Річ у тім, що ви звикли кидатися у вир з головою, а зараз це не найкраща ідея. У серпні все слід тримати під контролем. Аж до найменших деталей. Всесвіт підготував вам деякі небезпечні спокуси. Наприклад, це може бути ризикова справа або якась авантюра. Якщо погодитеся на неї, не обдумавши все гарненько, можете багато втратити. Також поки що потрібно бути обережнішими з новими знайомими. Постарайтеся не підпускати їх до себе надто близько.

Терези

Останнім часом ваше життя і без того було наповнене проблемами. Вся справа в ваших сумнівах. Якщо і далі хвилюватися по кожному, навіть найдрібнішому приводу, то нічим хорошим це не закінчиться. Ви не можете вчасно прийняти рішення і через це втрачаєте безліч можливостей. З чимось подібним доведеться зіткнутися і в серпні. Ви захочете знову відкласти рішення на потім. Але наслідки цієї нерішучості, швидше за все, доведеться виправляти ще дуже довго. Зірки радять зробити вибір якомога швидше, навіть якщо для цього доведеться ризикнути.

Козеріг

Вашим головним випробуванням на міцність стане спокуса залишити все як є і уникнути змін. Це вкрай небезпечна ситуація. Адже з часом ви можете просто загнати себе в глухий кут. Консервативність може погубити ваш потенціал, а можливості просто вислизнуть до інших. Спробуйте покинути зону комфорту і порушити звичний ритм життя. Результат буде вам до душі.

Риби

У серпні висока ймовірність наступити на ті граблі, на які ви вже наступали. А може і не раз. Плисти за течією — не найкраща ідея зараз. Вам доведеться взяти ситуацію в свої руки. Якщо, звичайно, не хочете надовго зануритися в проблеми. Так, вам нерідко щастить і всесвіт бере все в свої руки. Але в серпні все доведеться робити самому. Створіть ту реальність, в якій вам буде жити найкомфортніше.

Також раніше "Коментарі" розповідали про найстильніших чоловіків за знаком зодіаку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини