Головна Новини Дозвілля психологія Як швидко стати оптимістом: думка фахівця
commentss НОВИНИ Всі новини

Як швидко стати оптимістом: думка фахівця

Цьому можна навчитися!

9 вересня 2020, 18:44
Поділіться публікацією:

Експерт в області позитивної психології, автор книги "Переваги щастя" Шон Ачор придумав унікальну техніку, яка допоможе переключитися на позитивний настрій за короткий час. Про це пише видання lemonade.

Як швидко стати оптимістом: думка фахівця

Як швидко стати оптимістом: думка фахівця. Фото: unsplash.

Американський психолог каже, що в абсолютно будь-якій ситуації можна поміняти своє ставлення до неї, і життя відразу стане простіше. Важливо, щоб позитивні думки переважали над негативними. Тоді ви зможете швидше знайти рішення проблеми, запевняє експерт. Проведені наукові дослідження також показали, що подібні зміни можливі, навіть якщо ви все життя вважали себе скиглієм і песимістом.

Увечері, коли ви готуєтеся до сну, Шон рекомендує згадати 3 хороших події за прожитий день. Така нескладна техніка вчить бути вдячним і перебудувати свій розум на гарний настрій. Це потрібно повторювати мінімум 3 тижні, поки експеримент не стане вашою звичкою.

Дослідження психолога встановили ще й те, що люди з позитивним поглядом на життя, на 40 відсотків частіше отримують підвищення на роботі. І в цілому — працюють набагато продуктивніше і легше, ніж песимісти.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що вчені розповіли, чому не варто забувати про щедрість.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини