Головна Новини Дозвілля психологія Як стати щасливішим - 9 способів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як стати щасливішим - 9 способів

Аби стати щасливим, треба докласти зусиль

25 листопада 2020, 12:55
Поділіться публікацією:

Інколи життя дає нам випробування, з якими не так легко справитись. В тяжкі моменти ми почуваємо себе безнадійно нещасними. Аби завжди залишатися на плаву та почувати себе щасливим при будь-якій ситуації, спробуйте практикувати наступні способи.

Як стати щасливішим - 9 способів

Фото: Depositphotos

1. Записуйте в неділю 10 позитивних речей, які трапилися з вами протягом тижня. Будьте вдячні життю та людям, причетним до хороших подій.

2. Не забувайте посміхатися, навіть якщо вам не хочеться. Це сигнал нашому мозку аби він запускав процес вироблення ендорфінів, які зроблять нас трохи щасливішими.

3. Помедитуйте. Відкладіть всі справи та залиштеся наодинці з собою хоча б на пів годинки. Можете увімкнути спокійну музику, запалити ароматичну свічку.

4. Подумайте, який позитивний досвід ви отримали від негативних подій вашого життя. Як мінімум складнощі зробили вас сильнішими та стійкішими.

5. Займіться фізичною активністю. Спорт дарує енергію та сили. Виберіть той вид діяльності, який подобається вам найбільше. Можете записатися на групові заняття. Так ви заведете нові приємні знайомства, які піднімуть вам настрій.

6. Оточіть себе веселощами. Почніть слухати оптимістичну музику, дивитися комедії та читати добрі книги та розповіді. Налаштуйте себе на хвилю позитиву.

7. Випрямитеся. Не ходіть згорблено, розправте плечі, дихайте глибше і ви відчуєте різницю. Не затягуйте, зробіть це прямо зараз.

8. Відкидайте негативні емоції. Ми реалізуємо те, про що думаємо, тому заповніть свій розум чимось приємним. Для цього можна читати тільки хороші новини, обмежити спілкування з токсичними людьми.

9. Контактуйте з добрими особами. Сходіть в гості або домовтеся про зустріч в кав’ярні. Комунікація — важлива складова психічного здоров’я людини та хорошого настрою.

Пам’ятайте, ми самі вирішуємо, яким буде наше життя.

Сайт “Коментарі” також рекомендує прочитати, як знайти натхнення в найкоротші терміни.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини