Головна Новини Дозвілля психологія Як сімейні сварки можуть впливати на потенцію чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Як сімейні сварки можуть впливати на потенцію чоловіка

Сварки згубно впливають на стан здоров'я чоловіків

29 травня 2020, 11:35 comments2326
Поділіться публікацією:

Останні дослідження вчених доводять, що сімейні сварки псують не лише настрій і емоційний стан партнерів, але ще згубно впливають на чоловіче здоров'я.

Як сімейні сварки можуть впливати на потенцію чоловіка

Експерти стверджують, що конфлікти в сім'ї, незалежно від теми, викликають в організмі викид стресових гормонів. Накопичення образ і претензій віддаляє партнерів один від одного. А якщо на тлі сварки відбувається ще і невдалий сексуальний досвід, це може стати причиною розвитку психогенної еректильної дисфункції (патологічний розлад, який супроводжується слабкою або відсутньою ерекцією, — прим. авт.)

Крім цього, конфлікти в родині можуть порушити сон чоловіки, призвести до головного болю, підвищеної нервозності і депресивного стану. Експерти кажуть, що на емоціях, після сварки, чоловіки здатні змінити своїй партнерці, так як хочуть розради і підтримки.

Щоб подібних проблем у чоловіка не виникало, жінка повинна зміцнювати його самооцінку, заохочувати ініціативи, виявляти своє терпіння і розуміння. При такій поведінці, поганий настрій швидко пройде, сварка забудеться, а сексуальне життя не постраждає.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що розчинна кава шкідлива для потенції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини