Головна Новини Дозвілля психологія Як розпізнати ознаки чоловічої депресії: перші тривожні сигнали
commentss НОВИНИ Всі новини

Як розпізнати ознаки чоловічої депресії: перші тривожні сигнали

Вчасно виявлена депресія дає більше шансів на успішне лікування

20 серпня 2020, 17:23 comments3533
Поділіться публікацією:

Багато з нас думають, що депресія — це коли так погано, що ти навіть не можеш піднятися з ліжка від важких думок. Але насправді все набагато складніше. Іноді ми можемо навіть не здогадуватися, що наш внутрішній злісний гном уже на повну силу обробляє наш психічний стан. Необхідно вміти розпізнавати депресію на початкових стадіях і протистояти їй. Про те, як помітити проблему вчасно, нам розповість портал mport.

Як розпізнати ознаки чоловічої депресії: перші тривожні сигнали

Став менш стресостійким

Раніше суперечка двох пенсіонерів в маршрутці викликала у тебе тільки поблажливу посмішку. Тепер же ти ледве справляєшся з бажанням викинути їх на вулицю. Що ж, вітаємо. В тобі ховаються перші паростки чоловічої депресії.

Поводишся надто агресивно

Невпевнені в собі підлітки намагатимуться показати свою крутизну за допомогою агресивної поведінки і надмірної запальності. На жаль, на таке здатні і доведені до крайності дорослі чоловіки.

Став частіше випивати

Йдеться не тільки про самотні вечори за пляшкою пива. Досить без видимих причин збільшити свою звичну дозу. Це також може бути ознакою депресії, яка охопила тебе.

Втратив інтерес до свого хобі

Раніше ти кожну вільну хвилину витрачав на своє улюблене хобі. Тепер же через півгодини тебе раптом осіняє, що все це повна нісенітниця. Інші починання також зазнають невдачі вже через кілька годин. Як ти вже здогадався, це також ознаки депресії.

З депресією жартувати не варто. Якщо зауважив хоча б одну із вказаних ознак — звернися до фахівця. Також видання "Коментарі" розповість про головні причини осінньої депресії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини