Головна Новини Дозвілля музика Співачка Кеті Перрі перенесла реліз свого нового альбому
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка Кеті Перрі перенесла реліз свого нового альбому

Новий альбом Кеті Перрі вийде 28 серпня

28 липня 2020, 11:30
Поділіться публікацією:

Популярна співачка Кеті Перрі, яка нещодавно позувала в сукні від українського бренду, повідомила шанувальникам неприємну новину. Вихід її нового музичного альбому Smile довелося перенести. Про це зірка повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Співачка Кеті Перрі перенесла реліз свого нового альбому

Jeff Kravitz, IPTC

Артистка зізналася, що прем'єра релізу переноситься через затримки у виробництві. "Я не хочу кидати у вас цю погану новину, як пиріг в обличчя... Але якщо є щось, чого мене навчив 2020 рік — це не занадто прив'язуватись до планів і бути гнучкою", — написала знаменитість.

Свій пост вона супроводила фотографією, на якій їй в обличчя кидають пиріг. Менше ніж за добу її публікація зібрала понад один мільйон лайків.

Щоб підтримати фанатів, починаючи з цієї неділі (2 серпня) і до тих пір, поки альбом не вийде, співачка буде виходити в прямий ефір на пів години і ділитися своїми новинами. До речі, реліз альбому співачки перенесли на 28 серпня.

Співачка Кеті Перрі перенесла реліз свого нового альбому - фото 2

Нагадаємо, що артистка перебуває на останніх місяцях вагітності. Разом з актором Орландо Блумом вони очікують народження дівчинки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 35-річна американська співачка і композитор Кеті Перрі розповіла про те, як боролася з депресією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини