Головна Новини Дозвілля музика Легенда року AC/DC повертається на сцену в новому складі
commentss НОВИНИ Всі новини

Легенда року AC/DC повертається на сцену в новому складі

Всі музиканти з нового складу AC/DC вже встигли попрацювати в колективі раніше

1 жовтня 2020, 08:39
Поділіться публікацією:

Легендарний австралійський рок-гурт AC/DC розкрив інтригу. Колектив більше не приховує свій новий склад. Імена всіх музикантів опублікували на офіційному акаунті в Twitter.

Легенда року AC/DC повертається на сцену в новому складі

Повернення AC/DC. Фото: AC/DC

Напередодні ввечері на сторінці музикантів з'явилося фото з інтригуючим підписом: "Ви готові?"

До слова, новий склад виявився не таким вже й новим. Всі п'ятеро музикантів свого часу вже працювали в групі та пішли з неї з різних причин. Зокрема, в колектив повернувся вокаліст Брайан Джонсон, який пішов ще у 2016 році. На ритм-гітарі відтепер буде Стів Янг, а гітаристом AC/DC залишиться Ангус Янг.

Компанію їм також складуть бас-гітарист Кліфф-Вільямс, який покинув музичний колектив у 2017 році, а також барабанщик Філ Радд. Свого часу він пішов з групи через серйозні проблеми з наркотиками.

Відзначимо, що музиканти вже готують до презентації новий альбом. Щоправда, коли саме шанувальники зможуть його побачити — невідомо. Попередньо, це може статися вже в листопаді цього року. Відповідну інформацію вдалося роздобути журналістам видання Louder.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що американець відтворив рок-хіт   AC/DC за допомогою звуків, які видавав його маленький син.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини