Головна Новини Дозвілля музика «I Want You»: MARUV представила новий «гарячий» кліп
commentss НОВИНИ Всі новини

«I Want You»: MARUV представила новий «гарячий» кліп

MARUV дивує відвертими танцями і вбраннями

17 червня 2020, 18:40 comments1645
Поділіться публікацією:








Епатажна українська співачка MARUV представила свою нову відеороботу, яку записала разом з музикантом і саундпродюсером Boosin. Трек "I Want You" опублікований на офіційному YouTube-каналі артистки і зібрав вже понад 60 тисяч переглядів.

«I Want You»: MARUV представила новий «гарячий» кліп

MARUV и Boosin, instagram.com/maruvofficial

Співачка любить дивувати яскравими та неординарними образами, зухвалими танцями та запальними треками. Новий кліп не став винятком. Разом з Boosin вони записали пісню ще півтора роки тому, але її прем'єра відбулася сьогодні.

MARUV підкреслила, що цей трек підходить для літнього настрою, тому настав його час. У кліпі артистка з'явилася у відвертих чорних вбраннях, які підкреслювали її груди і стрункі ноги. А музикант Boosin був в образі поліцейського, у чорній сорочці з паєтками, кашкеті та темних окулярах.

Відомо, що артистка співпрацює з саундпродюсером ще з 2017 року. Разом вони випустили пісню "Drunk Groove", яка лідирувала на хіт-парадах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що епатажна співачка MARUV показала рідкісний знімок зі своїм чоловіком Олександром.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини