Головна Новини Дозвілля музика «Ендорфіни»: Джамала і Pianoboy презентували чуттєвий кліп
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ендорфіни»: Джамала і Pianoboy презентували чуттєвий кліп

Прем'єра «Ендорфінів» відбулася 11 вересня

30 вересня 2020, 22:15
Поділіться публікацією:








Популярні артисти Джамалі та Pianoboy зовсім недавно представили слухачам свою спільну пісню під назвою "Ендорфіни", а сьогодні випустили до неї зворушливий кліп. Відеоробота опублікована на YouTube-каналі співачки.

«Ендорфіни»: Джамала і Pianoboy презентували чуттєвий кліп

Джамала и Pianoboy / Instagram / @jamalajaaa

Виконавиця розповіла, що кліп знімався під Києвом в "Васильківських Карпатах" і знімальний процес був не з легких. У той день на вулиці було холодно, а часу на перерву було максимум хвилин 20.

"На самому краю, буквально на обриві, в ранній холод я сиджу в кадрі, наповнена ендорфінами, з чашкою кави та туркою ... Було дуже складно. Одна локація ", — зізналася Джамала.

Відзначимо, що в кліпі немає постановок і танців, але всі рухи з музикантами репетирував хореограф. Джамала підкреслила, що "Ендорфіни" — це історія про справжню дружбу та обміні творчою енергією, про вміння захоплюватися талантом іншої людини.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська співачка Джамала поділилася з підписниками своїми архівними фотографіями. Зірка в підлітковому віці позує в батьківському домі, в Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини