Головна Новини Дозвілля лайфхаки Звичайні речі, які будуть незамінні в екстремальній ситуації. Частина 1
commentss НОВИНИ Всі новини

Звичайні речі, які будуть незамінні в екстремальній ситуації. Частина 1

Ти використовуєш деякі з цих речей кожен день і навіть не знаєш, як вони можуть врятувати життя

24 червня 2020, 12:01 comments1502
Поділіться публікацією:

Кожен з нас може потрапити в екстремальну ситуацію. І дуже часто у такому випадку в нас не немає жодних засобів, щоб пережити ці випробування. Але панікувати не варто. Швидше за все, речі, які можуть допомогти тобі, вже знаходяться в твоєму арсеналі. Необхідно лише вміти ними скористатися. Саме цьому ми тебе зараз  навчимо.

Звичайні речі, які будуть незамінні в екстремальній ситуації. Частина 1

Сталева вата

Сталева вата найчастіше використовується для шліфування поверхні. Вона є компонентом губок для миття посуду. Доторкнися до неї батарейкою на 9 вольт. Зможеш викликати іскру.

Компас

Щоб визначити сторони світу, можна використовувати механічні і кварцові годинники. Їх потрібно повернути таким чином, щоб  стрілка годинника вказувала на сонце, а кут між нею і 12 годинами був розділений навпіл. Умовна розділювальна лінія буде вказувати на південь. До полудня Південь буде з правого боку від сонця, а після полудня — з лівого. Зверни увагу, що цей трюк працює з шостої ранку до шостої вечора.

Тампон

Жіночі тампони найбільше підійдуть для зупинки крові. Вони стерильні і вбирають вологу. Зупинка крові — це найбільш чоловіче застосування даних жіночих аксесуарів.

Авто і сніжна буря

Щогодини на 10 хвилин заводь авто, якщо застряг у сніговій бурі. Так акумулятор не розрядиться остаточно, і двигун не охолоне. Якщо стоїш в темряві, то не забувай вмикати фари для того, щоб тебе було легше знайти.

Жіночі колготки

Ще один жіночий аксесуар, який допоможе вижити у скрутну хвилину. Колготки стануть в нагоді в ролі джгута, мотузки, фільтра від пилу і всього, що спаде тобі на думку.

Впевнені, про можливості деяких з цих речей ти навіть не здогадувався. У другій частині статті ми розкриємо тобі ще декілька хитрощів. А поки видання "Коментарі" розповість, як допомогти організму перенести спекотну погоду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини