Головна Новини Дозвілля лайфхаки Зустрінься з друзями і відіспись: чим можна зайнятися після звільнення
commentss НОВИНИ Всі новини

Зустрінься з друзями і відіспись: чим можна зайнятися після звільнення

Не поспішай відразу шукати нову роботу, не пропусти можливість перезавантажитися

1 серпня 2020, 14:25 comments1296
Поділіться публікацією:

Більшості з нас хоч раз у житті доводилося бути звільненим з роботи. Причини звільнення бувають найрізноманітніші. Закрився проект, колеги підставили, та й чого гріха таїти, може ти просто занадто легковажно ставився до своїх обов'язків. У будь-якому випадку, що зроблено те зроблено. Звільнення — не привід опускати руки і кидатися в усі тяжкі. Але трохи відпочити для перезавантаження все таки слід. За допомогою порталу mport ми дамо тобі кілька порад, чому можна присвятити вільний час, який раптово з'явився.

Зустрінься з друзями і відіспись: чим можна зайнятися після звільнення

Сон

Ну що ж, раз ви з шефом розійшлися в думках і він вказав тобі на двері, то ти можеш зробити те, про що мріяв весь цей час — виспатися. Повір, перші пару ночей тебе навіть залп зі ста гармат не розбудить. Тим більше, що швидше за все спати ти ляжеш після добротної п'янки з нагоди цієї події.

Зустрічі

А пам'ятаєш своїх друзів, з якими разом ходив у походи і випивав на задньому дворі в студентські роки? Ви так давно хотіли зібратися! Тепер ніщо не завадить реалізувати цей намір. Крім того, раптом у когось із старих друзів знайдуться цікаві варіанти для співпраці?

Спорт

Ніби відіспався, а з ліжка встати все одно важко? Значить, пора припиняти розслаблятися і випивати. Не лінуйся і шуруй в спортзал або просто почни частіше гуляти по місту. Підбадьоришся, заведеш організм-метаболізм, обдумаєш плани на день і настроїшся на правильний лад.

Мозковий штурм

Після тижня другого, коли відпоївся-відгодувався-відіспався-нагулявся, подумай: якою сферою діяльності ще не займався? У яких нетрях твоя професійна універсальність ще не бувала? Не бійся фантазувати. Тільки так зможеш зловити за хвіст мрію, і зайнятися тим, про що мріяв з самого дитинства.

Ці поради допоможуть відпочити перед новим життєвим ривком. Впевнені, ти таки знайдеш роботу своєї мрії. Також видання "Коментарі" розповість, в яких випадках слід негайно покинути співбесіду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини