Головна Новини Дозвілля лайфхаки Знай своє місце: де краще розміститися в різних життєвих ситуаціях
commentss НОВИНИ Всі новини

Знай своє місце: де краще розміститися в різних життєвих ситуаціях

Автобус, кінотеатр, багатоповерхівка... При виборі свого місця вкрай важливо не помилитися

29 серпня 2020, 19:03
Поділіться публікацією:

Дуже важливо знати своє місце в різних життєвих ситуаціях. Мова не про те, що якихось місць ти не гідний, а про те, що потрібно завжди вміти вибирати правильні місця. Більш безпечні, більш зручні. Або ті, з яких краще видно. У будь-якому випадку, сьогодні ми тобі розповімо, як правильно вибрати собі місце, де б ти не знаходився. Допоможе нам у цьому портал mport.

Знай своє місце: де краще розміститися в різних життєвих ситуаціях

В кінотеатрі

Завжди знімай місця по центру. З центральних місць не лише найкраще видно картинку, але і набагато краще чути. У більшості залів використовується звукова схема Dolby Surround 5.1. Чотири джерела звуку встановлені по кутах залу, а центральний канал і сабвуфер розташовані за екраном. В результаті звуковий потік сходиться саме до центру залу.

Спостерігаючи за фокусником

Найбільше неприємностей ілюзіоністам доставляють глядачі, які розташувалися в першому ряду праворуч. Зайнявши це місце, уважний глядач цілком може розгледіти, що фокусник робить правою рукою, поки на очах у глядачів ліва.

Груповий знімок на дивані

Не має значення, чи сяде людина в центрі дивана або з краю. Дивись прямо в об'єктив камери, і нахилися трохи вперед. Руки склади на колінах або на грудях. Відкинувшись на спинку дивана, ти ризикуєш показати всім твоє не саме витончене підборіддя.

У багатоповерхівці

Купуючи квартиру, зупини свій вибір між 8 і 11 поверхами. Ріелтори запевняють, що ці поверхи є золотою серединою з точки зору освітлення, екології та безпеки.

У рейсовому автобусі

Досвідчені мандрівники кажуть, що відносно безпечні місця в міжміських автобусах розташовані праворуч, ближче до середніх дверей (якщо така є). Сидіти краще не біля вікна, а з боку проходу. Під час лобового зіткнення з вантажівкою або фурою найбільше страждають перші ряди з боку водія.

Як бачиш, в тому, щоб знати своє місце, немає нічого поганого. Правильне розміщення може принести безліч вигод, аж до ймовірного збереження життя в аварійній ситуації. Але своє місце повинні знати також і сильні світу цього. Видання "Коментарі" розповість, як простий фермер провчив прем'єр-міністра Великої Британії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини